6 αρώματα που σκορπούν αισιοδοξία

13:10 25/5/2021 - Πηγή: InStyle

Τα αρώματα που ταιριάζουν στην εποχή σκορπούν αισιοδοξία. Και συγκέντρωσα μερικά τέτοια στο τεύχος Μαϊου και αφήνω εδώ τις επιλογές προς έμπνευση και προτροπή για νέες συνθέσεις, ικανές να δροσίσουν τα θέλω σας και τα μπορώ σας!

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal: Σαν ηλιόλουστος εθισµός, µε µια ζεστή κι ενδιαφέρουσα καρδιά, ξεχωρίζει για το αστραφτερό µανταρίνι στις νότες κορυφής του, που συνδυάζεται απίθανα µε την τρυφερή βανίλια.

Βvlgari Rose Goldea Blossom Delight: Φινετσάτο

άρωµα που υµνεί τη θηλυκότητα συνδυάζοντας φύλλα βιολέτας µε πράσινη παπάγια και εκχύλισµα ροδοπέταλων µε ροζ πιπέρι.

Jo Malone Red Hibiscus Cologne Intense: Μια αλλιώτικη, γκουρµέ αίσθηση δροσιάς που αντιπροσωπεύεται χαρακτηριστικά από τον υπέροχο κόκκινο ιβίσκο και χαρίζει ασύγκριτη χαρά και αυτοπεποίθηση.

Hugo Boss Boss Alive: Aποτελεί την απόλυτη έµπνευση για κάθε γυναίκα που χαράζει το δικό της µονοπάτι. Μπλέκει περίτεχνα το αναζωογονητικό µήλο µε το γλυκό µανταρίνι και το γιασεµί µε το σανδαλόξυλο.

Giorgio Armani My Way: Αίσθηση τόνωσης και λάµψης χαρακτηρίζει αυτό το άρωµα, µε τα άνθη πορτοκαλιάς, το περγαµόντο, την τουµπερόζα και το ινδικό γιασεµί να σφραγίζουν την ιδιαίτερη οσφρητική του διάσταση.

Cacharel Yes I Am Glorious: Mια αποκάλυψη φρεσκάδας που αναδεικνύεται από το φραντζιπάνι, το οποίο µπλέκει σε τέλειους υπαινιγµούς µε τη µανόλια και το εκχύλισµα λευκού κέδρου.

Τα αρώματα αποτυπώνουν τις στιγμές σας. Να συλλέγετε τέτοια, που σας κάνουν να αισιοδοξείτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα