Ώρα να αναπτύξετε τη στρατηγική σας για τα κρυπτονομίσματα

της Sheryl Estrada

Η Mastercard ανακοίνωσε τη Δευτέρα μια συνεργασία με την εταιρεία κρυπτονομισμάτων Bakkt για να παρέχει στους συνεργάτες της στο δίκτυο πληρωμών δυνατότητες πληρωμής μέσω κρυπτονομισμάτων.

Οι έμποροι, οι τράπεζες και οι fintechs μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες την επιλογή να αγοράζουν, να πουλούν και να διατηρούν Bitcoin και άλλα ψηφιακά

περιουσιακά στοιχεία μέσω «πορτοφολιών» καθώς και χρεωστικών και πιστωτικών καρτών κρυπτονομισμάτων μέσω της πλατφόρμας Bakkt.

Η Mastercard θα ενσωματώσει επίσης τα κρυπτονομίσματα στις προσφορές για τους αφοσιωμένους πελάτες  της, σύμφωνα με την εταιρεία.

Οι εταιρείες ψυχαγωγίας όπως η AMC υιοθετούν τα κρυπτονομίσματα. Ο διευθύνων σύμβουλος της AMC Theaters, Adam Aron, ανακοίνωσε στις 5 Οκτωβρίου ότι οι καταναλωτές θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Dogecoin και άλλα είδη κρυπτονομισμάτων για να αγοράζουν ψηφιακές δωροκάρτες της AMC.

Ο Aron έγραψε επίσης στο Twitter στις 15 Σεπτεμβρίου: «Η AMC Theatres ανακοίνωσε ότι θα δέχεται Bitcoin για online πληρωμές εισιτηρίων μέχρι το τέλος του 2021».

Τι θα λέγατε να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin για την αγορά μεριδίων ιδιοκτησίας σε μια δεύτερη κατοικία; Μίλησα πρόσφατα με την CFO της Pacaso, Nina Tran, σχετικά με τη νέα συνεργασία της εταιρείας με την BitPay, η οποία θα επιτρέπει στην Pacaso να δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα για το μοναδικό της μοντέλο αγοράς δεύτερης (και τρίτης) κατοικίας.

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε από βετεράνους της Zillow και ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020, απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα δεύτερο σπίτι αλλά δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τον πονοκέφαλο της φροντίδας του.

Η Pacaso έχει ετήσια έσοδα 330 εκατομμυρίων δολαρίων και διαχειρίζεται 200 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα στην πλατφόρμα της, σύμφωνα με την εταιρεία. Συνεργάζεται με κτηματομεσίτες για να βοηθήσει τους πιθανούς αγοραστές να βρουν το σπίτι τους και τους συνδυάζει με άλλους αγοραστές κατοικιών με παρόμοια ενδιαφέροντα. Οι συνιδιοκτήτες αποκτούν το 100% της ιδιοκτησίας του σπιτιού, σε αντίθεση με κάποιες άλλες επιλογές χρονομεριστικής μίσθωσης.

Το δεύτερο τρίμηνο, ο ιστότοπος και η εφαρμογή για κινητά της Pacaso είχαν 1,8 εκατομμύρια επισκέψεις, μια αύξηση 196% από το πρώτο τρίμηνο του 2021, ανακοίνωσε η εταιρεία.

To άρθρο Ώρα να αναπτύξετε τη στρατηγική σας για τα κρυπτονομίσματα δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα