O γενναιόδωρος Κριστιάνο Ρονάλντο και το φιλοδώρημα της χρονιάς στο Costa Navarino

20:27 24/6/2019 - Πηγή: Fortune

Στιγμές χαλάρωσης πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην διάρκεια της παραμονής του στην Μεσσηνία. Ο Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου, στις ημέρες που έμεινε με την σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και τα παιδιά του, στο Costa Navarino, πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς, μακριά από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, για ένα διάστημα. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την χώρα μας βεβαίως, καθώς έχει κάνει διακοπές ξανά στην Μεσσηνία, αλλά και στην Μύκονο

στο παρελθόν.

Ο Ρονάλντο έμεινε μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα στην περιοχή, σε ένα κτίσμα έκτασης 630 τετραγωνικών μέτρων, απολαμβάνοντας πριβέ διακοπές. Η βίλα στην οποία έμενε, σύμφωνα με την «El Español», είχε τρία υπνοδωμάτια, 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, ελικοδρόμιο, καθώς και έναν σεφ που ετοίμαζε πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό αλλά και μπάρμπεκιου.

Ο CR7, που φαίνεται πως έχει αρχίσει να λατρεύει την Ελλάδα και την μουσική της, πλήρωνε 8.000 ευρώ την βραδιά, ποσό που σημαίνει πως σε μια εβδομάδα, έδωσε 56.000 ευρώ.

Ο Ρονάλντο και η συντροφιά του (µέλη της οικογένειας, φίλοι και σωµατοφύλακες) είχαν στη διάθεσή τους δύο ιδιωτικές πισίνες, µπάτλερ και room service για όλο το 24ωρο, ιδιωτική παραλία, προσωπικό φυσικοθεραπευτή. Τα παιδιά του Ρονάλντο είναι φαν του µπόουλινγκ και έτσι ο Πορτογάλος άσος είχε ζητήσει από πέρυσι την κατασκευή χώρου όπου θα µπορούσε να παίζει µαζί τους το αγαπηµένο τους σπορ.

Αυτό όμως που έκανε τεράστια εντύπωση, είναι το φιλοδώρημα που άφησε στο προσωπικό. Σύμφωνα με διάφορα ΜΜΕ, κατά την παραμονή του στη περιοχή, άφησε φιλοδώρημα πάνω από 20.000 (κοντά στις 25.000) στο προσωπικό.

Πόσα κερδίζει τον χρόνο ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο με την Γιουβέντους η οποία εκταμίευσε το ποσό των 105 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του. Για κάθε ένα από τα τέσσερα χρόνια θα λαμβάνει 30 εκατ. ευρώ καθαρά. Συνολικά, δηλαδή, θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 120 εκατ. ευρώ. Δηλαδή 89 χιλιάδες ευρώ και κάτι… ψιλά θα παίρνει τη μέρα ο Ρονάλντο. Θέλετε κι άλλα; 62 ευρώ το λεπτό και 1 ευρώ το δευτερόλεπτο.

Σύμφωνα με το Forbes, o Ρονάλντο συνολικά το 2018 μόνο είχε έσοδα 108 εκατ. ευρώ, επίδοση που τον κατατάσσει στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities του κόσμου.

Διαθέτει και ο ίδιος ξενοδοχειακές µονάδες. Η συνεργασία των Pestana Hotels µε τον παγκοσµίου φήµης ποδοσφαιριστή απέφερε τη δηµιουργία, πριν από τρία χρόνια, του 4 αστέρων Pestana CR7 Lisboa, που στεγάζεται σ’ ένα πλήρως ανακαινισµένο παραδοσιακό κτίριο της Λισαβόνας.

Πριν από το Pestana CR7 Lisboa, ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους είχε επενδύσει στη γενέτειρά του, την πόλη Φουνσάλ, που βρίσκεται στο νησί της Μαδέιρα των 270.000 κατοίκων, όπου δηµιούργησε το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότηµα το οποίο φέρει την υπογραφή του. Εκεί όπου και το διεθνές αεροδρόµιο του νησιού φέρει το όνοµά του, καθώς µετονοµάστηκε σε «Cristiano Ronaldo Airport».

Μέχρι το 2020 ο Ρονάλντο θα ανοίξει άλλα τρία ξενοδοχεία και συγκεκριµένα στη Μαδρίτη, στη Νέα Υόρκη και στο Μαρακές, ενώ το 2021 έχει προγραµµατιστεί να γίνουν τα εγκαίνια του 6ου ξενοδοχείου του brand «CR7», το οποίο θα έχει έδρα το Παρίσι. Σύµφωνα µε εκπρόσωπο της Pestana Group, «το ξενοδοχείο που θα γίνει στο Παρίσι θα είναι τετράστερο, θα διαθέτει 210 δωµάτια, αντιπροσωπεύοντας επένδυση 60 εκατ. ευρώ και θα βρίσκεται µεταξύ του σταθµού Austerlitz και του σιδηροδροµικού σταθµού Gare de Lyon».

Keywords
Τυχαία Θέματα