Η παρουσίαση του πλαισίου λειτουργίας υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη

12:55 29/6/2021 - Πηγή: Fortune

Συνέντευξη Τύπου από τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, όπου παρουσιάστηκαν το πλαίσιο λειτουργίας υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη. Τη συνέντευξη συνόντισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Ειδικότερα, για την σημασία του εμβολιασμού μίλησε μεταξύ άλλων ο κ. Γεραπετρίτης κατά την έναρξη της συνέντευξης τύπου αναφέροντας πως η κυβέρνηση υιοθέτησε πλήρως το πόρισμα της επιτροπής

βιοηθικής η οποία είχε μιλήσει για τρεις πυλώνες στρατηγικής.

«Αυτό που εισηγούμεθα είναι η διαβαθμισμένη κάλυψη σε χώρους που δεν είναι ουσιωδώς σημασίας», είπε ο κ. Γεραπετρίτης, όπως κλειστοί (εστιατόρια κλπ) ή ανοιχτοί με συνωστισμό (γήπεδα, συναυλίες κλπ).

Οι αμιγείς χώροι θα αφορούν σε όσους θα εξυπηρετούν μόνο τους πλήρως εμβολιασμένους ή όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης.

Το όριο στους αμιγείς χώρους θα είναι από 75 έως 85% της συνολικής χωρητικότητας. Για τους μεικτούς χώρους από το 25% έως το 75%.

Οι  ανοιχτοί χώροι θα ανοίξουν από τις 15 Ιουλίου.

To άρθρο Η παρουσίαση του πλαισίου λειτουργίας υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα