Τα πρώτα χαρακτηριστικά της GoPro Hero 4

Ενώ περιμένουμε την εμφάνιση του νέου μοντέλου της οικογένειας GoPro ,ίσως κάπου κοντά στα Χριστούγεννα, το φως της δημοσιότητας είδαν μερικά χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα έχει.

Πιο αναλυτικά, η νέα βιντεοκάμερα θα υποστηρίζει ανάλυση 4K στα 30 fps,

1080 στα 120 fps και 720 στα 240 fps. Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi θα μπορείτε να δημοσιεύετε τις καλύτερες στιγμές σας στο διαδίκτυο και να κάνετε απομακρυσμένη αναπαραγωγή του υλικού σας. Το SoC της είναι κατασκευασμένο από την Ambarella και πιο συγκεκριμένα το διπύρηνο Ambarella A9 τεχνολογίας ARM, ικανό για να συναντήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις του video-streaming και διαμοιρασμού εικόνων.

Όσοι δεν έχετε ακούσει τις κάμερες GoPro τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι φημίζονται για τις αντοχές τους και τις επιδώσεις τους χωρίς να αγγίζουν απαγορευτικό κόστος.

Όλα ξεκίνησαν από τον Nick Woodman και το ταξίδι του στην Αυστραλία για σέρφινγκ, όταν διαπίστωσε πως οι φωτογραφίες ήταν φτωχές σε ποιότητα καθώς ο καλός εξοπλισμός κόστιζε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει μια κάμερα για τους λάτρεις των extreme αθλημάτων σε χαμηλή τιμή και από το 2005 και μετά η εταιρία του κατασκευάζει και εμπορεύεται τις Hero, με έδρα την Καλιφόρνια. Ο πλέον εκατομμυριούχος Nick Woodman έχει πουλήσει χιλιάδες κάμερες ως τώρα και σχεδόν κάθε σοβαρός επαγγελματίας αθλητής, ακόμα και ο Fellix Baumgartner, την έχει χρησιμοποιήσει για να καταγράψει σκηνές που παίρνουν την ανάσα. Δείτε ένα μαγευτικό βίντεο για την εταιρία και την κάμερα GoPro.

Στην Ελλάδα μπορείτε να τις βρείτε από 230 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα