Τα χαρακτηριστικά του iOS 8

Ο γνωστός και αξιόπιστος συντάκτης του 9to5Mac ανέβασε σήμερα ένα νέο άρθρο όπου αναφέρει επικείμενα χαρακτηριστικά του και αλλαγές που έχουν να κάνουν με τα Notification Center, Messages, Game Center, Voice Memos, το νέο CarPlay αλλά και στην εσωτερική επικοινωνία των εφαρμογών του λογισμικού.

Αλλαγές αναμένονται στο Notification Center με την ενσωμάτωση κάποιον νέων tweaks. Σε αυτό θα βοηθήσει και η τεχνολογία της Cue που πρόσφατα εξαγοράστηκε από την Apple.

Μια εταιρεία με ειδίκευση στο να αποκομίζει χρήσιμες πληροφορίες του χρήστη από λογαριασμούς του όπως αυτών των Gmail, Google Calendar, Facebook αλλά και άλλων.

Στην υπηρεσία και εφαρμογή Messages θα έχουμε και εκεί κάποιες αλλαγές με την Apple να παρουσιάζει έναν αυτόματο μηχανισμό αφαίρεσης thread συνομιλιών για την καλύτερη εξοικονόμηση του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής.

Στο CarPlay κατά πάσα πιθανότητα θα του δοθεί το χαρακτηριστικό της ασύρματης σύνδεσης μεταξύ αυτοκινήτου και συσκευής χαρακτηριστικό μάλιστα που ήδη έχει αποκαλύψει η Volvo πως έρχεται αργότερα μέσα στον χρόνο.

Η εφαρμογή Voice Memos θα δεχτεί κάποιες αλλαγές στον έλεγχο και στην διεπαφή της ενώ γενικότερα το iOS 8 θα είναι κατά πολύ ταχύτερο του iOS 7 καθώς και πολύ πιο σταθερό.

Keywords
Τυχαία Θέματα