Ο Twitch σύντομα με νέα εμφάνιση!

Ο πιο βρωμερός αρουραίος του League of Legends, ο Twitch θα είναι σύντομα κοντά μας με νέα εμφάνιση!

Οι φήμες είναι αληθινές. Οι τοξικοί υπόνομοι του Zaun, ήδη υπεύθυνοι για τη δημιουργία του Μολυσμένου Αρουραίου, τον μετάλλαξαν ακόμα περισσότερο. Εντοπίστηκε, από τη μυρωδιά, να πλησιάζει στο ΡΒΕ, δίνοντας στους περαστικούς μία τρομακτική πρώτια ματιά από το νέο του πρόσωπο.

Σκέψεις για τον ήρωα

Η Riot

ήθελε να κάνει μία ανανέωση στον Twitch για πολύ καιρό τώρα. Ενώ μερικοί από τους παλαιότερους ήρωες στο παιχνίδι είχαν πόδια σαν κομμάτι πίτσας, ο Twitch δεν είχε καν πόδια. Βασικά, επειδή ήταν κρυμμένος πίσω από την τεράστια κάπα του, ο σκελετός του (όπου κολλάνε τα γραφικά) ήταν πολύ περιοριστικός, κάνοντάς το δύσκολο να δημιουργηθούν νέες αμφιέσεις για τον ήρωα. Αντί να κάνουν απλά ό,τι μπορούν με τον παλιό Twitch, αποφάσισαν να ξεκινήσουν από την αρχή και να δημιουργήσουν ένα εντελώς νέο πόντικα.

Τώρα, οι ανανεώσεις ήρωα θα είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Υπάρχουν 118 ήρωες στο ρόστερ και κάθε ένας είναι ο αγαπημένος πολλών παικτών. Οπότε, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι παίκτες του Twitch και να ανοιχτεί σε νέο κοινό, χρειάστηκε να επισημανθεί τι τον έκανε αρεστό στους παίκτες που τον αγαπούν. Μετά από τις έρευνες (εσωτερικές και εξωτερικές), εδώ είναι τα σημεία κλειδιά για την ανανέωσή του:

Κωμικά τρελός και κακός

Ο χαρακτήρας του Twitch είναι φοβερός και έγιναν βήματα για να διατηρηθεί στην ανανέωση και να βελτιωθεί. Τώρα, τα γραφικά και η φωνή του ενισχύουν τη μανιακή και δολοφονική περσόνα του. Τσεκάρετε το βίντεο παρακάτω για μερικές από τις ατάκες του.

Γραφικά ποιότητα 2014

Ο Twitch κυκλοφόρησε το 2009, οπότε στην Riot είχαν να εφαρμόσουν πέντε χρόνια βελτιώσεων σε τεχνολογία και γραφικά. Εισάγουν μερικές καινοτομίες, φτιάχνοντας τον κατώτερο σκελετό του και αναδεικνύοντας το χαρακτήρα του με animation σε όλο του το σώμα (και την ουρά!). Φυσικά προσθέσανε μερικές μικροαλλαγές που είναι στάνταρ τώρα, όπως διαφορετικά γραφικά ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης, έξτρα γραμμές στο σενάριο και φυσικά νέα εικόνα φόρτωσης.

Μικροβελτιώσεις

Οι αλλαγές στον Twitch δεν πρέπει να είναι όλες απίστευτες. Καθώς δουλεύανε στο νέο μοντέλο, προσθέσανε μερικές αλλαγές που βοηθούν τον Twitch και τους εχθρούς του:

Προστέθηκε ένα ηχητικό εφέ και ένα εφέ δηλητηρίου όταν γίνεται αόρατος. Αυτό θα μπορεί να δείξει πιο εύκολα πότε ο Twitch γίνεται αόρατος, ειδικά όταν δέχεται επίθεση.Δόθηκε στην Εξάλειψη ένας δείκτης εμβέλειας και βάλαμε στον Twitch μία ένδειξη που τον ενώνει με τα θύματά του. Αυτό θα βοηθήσει να καταλάβουν οι αντίπαλοι από που έρχεται η ζημιά.Προστέθηκαν έξτρα γραφικά στη Βολή στα Τυφλά που δείχνουν ποιος ακόμα δέχεται χτυπήματα από την υπέρτατη του Twitch. Έτσι θα φαίνεται πού πηγαίνει η ζημιά.Ο Twitch σύντομα με νέα εμφάνιση!

Keywords
Τυχαία Θέματα