Η Γαλλική επανάσταση φέρνει την επανάσταση στο Assassin’s Creed Unity

Επανάσταση στη Γαλλία, επανάσταση και στο Assassin’s Creed Unity, με τεράστια πρόοδο.

Με βαριές και άδικες κατηγορίες στην πλάτη του ότι δεν εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο, το Assassin’s Creed Unity ήρθε να κλείσει στόματα. Με ένα τεράστιο Παρίσι να εξερευνήσετε, και την άκρως ενδιαφέρουσα περίοδο της Γαλλικής επανάστασης, το Unity φέρνει πολλά νέα

πράγματα στη συνταγή.

Μια ιστορία που βασίζεται σε 4 assassins για πρώτη φορά, και δίνει την ευκαιρία για τετραπλό co-op παιχνίδι. Αυτό ανοίγει πολλές νέες πόρτες, όπως για παράδειγμα τις δολοφονίες με συνεργασία, όπου και οι 4 μαζί εξουδετερώνετε ομάδες αντιπάλων. Αυτό που έκανε το σαγόνι μου να ακουμπήσει το πάτωμα, όμως, ήταν το ανανεωμένο παρκούρ. Ο χαρακτήρας μας — κυριολεκτικά — σκαρφάλωσε προς τα κάτω ένα ψηλό κτίριο σε δευτερόλεπτα. Αντί να ψάχνουμε για άχυρα να πηδήξουμε μέσα ή νερό, πλέον με μεγάλη ευκολία μπορούμε να κατεβαίνουμε τα κτίρια, κάτι που φαινόταν εντυπωσιακό και — γνωρίζοντας την Ubisoft — ξέρουμε πως θα είναι εύκολο και στη πράξη.

Κάτι ακόμα μεγάλο είναι το ότι υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στους δρόμους του Παρισιού. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, μπορούσαμε να εξιχνιάσουμε έναν φόνο, να κυνηγήσουμε έναν κλέφτη, να παρακολουθήσουμε έναν στόχο, να δολοφονήσουμε έναν άλλο, ή να εμπλακούμε σε μάχες συμμοριών. Μερικά από αυτά έλαβαν μέρος εντός κτιρίων, με πάρα πολλά κτίρια να είναι ορθάνοιχτα και έτοιμα να τα χρησιμοποιήσουμε. Επίσης, το σύστημα stealth έχει ανανεωθεί επίσης, με τον χαρακτήρα να μπορεί να κολλάει σε τοίχος και να αλλάζει σημεία κάλυψης με άνεση.

Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όταν υπάρχει εικόνα, δείτε τα δύο νέα τρείλερ από κάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα