Αποκαλύφθηκε η Jinx, the Loose Cannon!

Πυροβόλα με το minigun και σημάδεψε με το μαζικής καταστροφής μπαζούκας όπως η Jinx, the Loose Cannon. Με δυνατή συμπεριφορά και οπλισμένη με το κέρας της σφαγής, η Jinx είναι έτοιμη να να αφήσει τους εχθρούς τις σημαδεμένους για κατεδάφιση.

AbilitiesPassive: Get Excited!

Η Jinx παίρνει μαζικό movement speed boost όποτε ο champion η το tower που πρόσφατα βάρεσε σκοτωθεί η καταστραφεί. Αυτό το boost μειώνεται με την ώρα.

Q: Switcheroo!

Η Jinx

αλλάζει όπλα:

Fishbones, the rocket launcher: Τα basic attacks Jinx καταναλωνουν mana αλλά παίρνει αυξημένο range και κάνει παραπάνω damage στους στόχους της και τους τριγύρω τους.Pow-Pow, the minigun: Τα basic attacks της Jinx, της δεινουν attack speed για μικρο χρονικό διάστημα, συσσωρεύεται έως 3 φορές. Τα Stacks πέφτουν ένα τη φορά όταν η Jinx σταματήσει να βαράει.

.

W: Zap!

Η Jinx εκτοξεύει μια ηλεκτρική έκρηξη που κάνει damage και slow στο πρώτο enemy target που θα χτυπήσει.

E: Flame Chompers!

Η Jinx ρίχνει μια σειρά απο snare grenades που εκρηγνύονται μετά από λίγα δευτερόλεπτα, βάζοντας φωτιά στους τριγύρω εχθρούς. Οι Enemy champions που θα πατήσουν στη grenade θα τη κάνουν να σκάσει νωρίτερα και θα τους ακινητοποιεί για λίγο.

R: Super Mega Death Rocket!

Η Jinx ρίχνει ένα global rocket που ανεβάζει damage όσο ταξιδεύει. Το rocket εκρήγνυται στον πρώτο αντίπαλο champion που θα χτυπήσει, κάνοντας damage στο target και σε όλους του τριγύρω enemies βασισμένο στο ‘της εκατό’(%) από το health που χάσανε.

Gameplay

Bot lane

Η Jinx είναι μια ευέλικτη σκοπευτής που διαθέτει ένα οπλοστάσιο εκλεκτών όπλων. Η ποικιλία των όπλων της φέρνει τον όλεθρο, που της επιτρέπει να κάνει φοβερή ζημιά στους αντιπάλους της αλλά σε βάρος της κινητικότητας. Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές για να παιξεις την Jinx είναι εκμετάλλευση της δύναμης του switcheroo! να παρενοχλείς με ασφάλεια τους εχθρούς από απόσταση με τον εκτοξευτή ρουκετών της πριν εξαπολύσεις τον πόνο με το minigun όταν η στιγμή το επιτρέψει.

Παρά την έλλειψη των built-in τρόπων διαφυγής, η Jinx έχει μερικούς ελιγμούς μέσα στο υπερκινητικό μυαλό της που την βοηθούν στην αποφυγή των ganks. Τα Flame Chompers! σταματούν τον ερχόμενο jungler, το καλα χρονισμενο Zap! αποθαρρύνει τις καταδιώξεις και προσεκτική οργάνωση των στόχων παρέχει τεράστιο speed boost χάρη στο Get Excited! που ενεργοποιείται όταν κατεδαφίζεται ένας πύργος.

Και ο πύργος θα πέσει. Εξουδετερώνονται τα waves μέσου της ελεύθερης χρήσης του area of effect της μπαζούκας της, η Jinx φέρνει συνεχή πίεση στη lane της. Κρατάει τους αντίπαλους της σε εγρήγορση, η κάνοντας του να μην μπορούν να την πιέσουν, βοηθάει στο να σιγουρευτείς ότι θα φτάσει στο mid και late game όπου οι φοβερές της δυνατότητες φαίνονται πραγματικά.

Ένα πράγμα, όμως, μένει να πούμε: δεν υπάρχει σχεδόν ούτε μια στιγμή που ένα Super Mega Death Rocket να μην είναι η καλύτερη δυνατή απάντηση σε κάθε πρόβλημα. Η ultimate της Jinx είναι ένα skill τύπου execute, global εμβέλειας, που επιταχύνει όσο πετάει προς τη μούρη ενός ανυποψίαστου αντίπαλου. Είτε βγάζοντας νοκ-ουτ μια low-health enemy team σε μια μάχη στον Baron από την άλλη άκρη του χάρτη, η σκοτώνοντας έναν αντίπαλο που προσπαθεί να ξεφύγει για ένα last-second kill, γενικός, δεν υπάρχει τίποτα που δε μπορεί να κάνει ένα καλά τοποθετημένο Super Mega Death Rocket. Εκτός από το να χτυπήσει non-champions. Αυτό δε μπορεί να το κάνει.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Complete Preview των Abilities της Jinx:

Μπορειτε να ακουσετε ολα τα Voices που εχει η νεα champion παρακατω.

Και καλή διασκέδαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα