Vel’Koz – Leaked Void Champion

Vel’Koz – Leaked Void Champion

Χτες το βράδυ έσκασε μια μεγάλη βόμβα στην κοινότητα του League of Legends σε όλο τον κόσμο και αυτή δεν είναι άλλη από τον νέο Champion του LoL, τον Vel’Koz, που προέρχεται από το Void. Απ οτι φαίνεται, είναι ο 4ος champion που προέρχεται απο το Void, μαζί

με του Kha’Zix, Cho’Gath, Kog’Maw και ένας από τους συνολικά 6 champions που χρησιμοποιούν το Void μαζί με τους Malzahar και Kassadin. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες screenshots που τραβήχτηκαν από τον νέο champion που δείχνουν τα skills του και το ingame model του.

Επιτελούς μπορούμε να καταλάβουμε για το ποιος ήταν το “κριμένος” champion στο splash art του Creator Viktor που όλοι νομίζαμε ότι θα είναι ο Ao Shin.

Τα πλοκάμια του Vel’Koz μπορούμε να τα δούμε και στο Splash art του Hired Gun Lucian?

Vel’Koz στο Pre-Void Kassadin Splash Art?Προφανώς κάτι παρόμοιο με του Hired Gun μπορούμε να δούμε στο Splash Art του Pre-Void Kassadin.
Ακόμη και αν έχει πάνω από 3 πλοκάμια σε αυτή τη φωτογραφία, αυτό το splash αντιπροσωπεύει τον Kassadin ΠΡΙΝ πάει μέσα στο Void και μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα πλοκάμια του νέου champion τον τραβάνε μέσα στο Void.

Πηγή Reign of Gaming

Keywords
Τυχαία Θέματα