Evolve: Ο νέος τίτλος από τους δημιουργούς των Left 4 Dead

Μετά απο πολλές φήμες και εικασίες για τον ερχόμενο τίτλο της Turtle Rock Studios, δημιουργό των πολυπετυχημένων Left 4 Dead και Left 4 Dead 2, το περιοδικό GameInformer αποκάλυψε μέσω της ιστοσελίδας του το cover του τεύχους Φεβρουαρίου, ανακοινώντας έτσι το Evolve, έναν

ερχόμενο Sci-Fi MultiPlayer τίτλο, στον οποίο τέσσερις παίκτες θα παίρνουν τον ρόλο alien hunters, με αντίπαλλο ένα τέρας ελεγχόμενο απο άλλο άτομο, το οποίο δυναμώνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει και το GameInformer: “Κάθε κυνηγός έχει ξεχωριστά αντικείμενα και δυνατότητες, και ενώ η μάχη φαίνεται άνιση, το μέγεθός του και οι ποικίλες επιθέσεις του το καθιστούν κάτι παραπάνω απο έναν τρομερό αντίπαλλο. Όπως και οι προηγούμενοι τίτλοι της Turtle Rock, έτσι και το Evolve φτιάχνεται υπολογίζοντας την ποικιλία και την επαναληψιμότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα μίγμα συνεταιριστικών (cooperative) και ανταγωνιστικών (competitive) στοιχείων multiplayer το οποίο δεν θα μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχουμε παίξει.”

Το παιχνίδι θα βασίζεται στη νέα μηχανή CRYENGINE της Crytek. Το παραπάνω ανακοινώθηκε απο τους facebook και twitter λογαριασμούς της CRYENGINE, οι οποίοι καλωσόρισαν τον ερχόμενο τίτλο της Turtle Rock Studios. Παλιότερα ακούστηκαν φήμες πως το studio θα χρησιμοποιούσε την CryEngine 3 για τον επόμενο τίτλο του, αλλά αυτή είναι η μόνη επίσημη ανακοίνωση που είχαμε για την ώρα.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One τέλος του έτους.

Ακολουθούν τα πρώτα screenshots που δημοσιεύθηκαν μέχρι σήμερα.

Keywords
Αναζητήσεις
l4d υποψηφιότητες
Τυχαία Θέματα