Defender 2 Review (iOS/Android)

Πέρασε καιρός από τότε που εθιστήκατε με παιχνίδι σε smartphone ή tablet;

Ανά καιρούς ξεπετάγονται μερικές αξιόλογες εφαρμογές, μέσα σε όλη την σαβούρα που κυκλοφορεί, στο app store των μεγάλων λειτουργικών. Ένα από αυτά είναι και το Defender 2, της Droidhen. To Defender 2 είναι ένα arcade, strategy, tower defence δωρεάν παιχνίδι για το Android

και το iOS. Στο παιχνίδι καλείστε να υπερασπιστείτε το κάστρο σας από εισερχόμενα κύματα εχθρών με μια τεράστια βαλλίστρα.

Βέλη με το κιλό- Gameplay

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά απλό στον χειρισμό και ελαφρύ για το σύστημα σας. Όσο έχετε το δάκτυλο σας στην οθόνη ρίχνετε βέλη, ενώ παράλληλα ρυθμίζετε την κατεύθυνση τους. Ακόμα, έχετε στην διάθεση σας τρεις μαγείες που θα σας βοηθήσουν όταν τα βρείτε σκούρα, αρκεί να έχετε mana ( για πατέρα δεν έχει σημασία ). Το παιχνίδι είναι χωρισμένο σε άπειρα, θεωρητικά, stages με κλιμακούμενη δυσκολία. Αυτό σημαίνει πως όσο ανεβαίνετε επίπεδο οι εχθροί πληθαίνουν και η ζωή τους αυξάνεται.

Μαζί τα φάγατε – In-game store

Η οικονομία του παιχνιδιού είναι εξίσου απλή. Κάθε φορά που σκοτώνετε έναν εχθρό ανταμείβεστε με χρυσά νομίσματα. Στο τέλος κάθε επιπέδου προστίθεται ένα μικρό bonus από χρυσά νομίσματα και κρυστάλλους (το premium νόμισμα του παιχνιδιού). Με τα νομίσματα θα αναβαθμίσετε την βαλλίστρα και το κάστρο σας, ενώ με τους κρυστάλλους τις μαγείες σας. Για τους ανυπόμονους υπάρχει και η δυνατότητα να πληρώσουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, για να λάβουν μια μικρή οικονομική βοήθεια. Το αρνητικό είναι πως οι τιμές είναι κάπως τσιμπημένες, άρα θα πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά.

Διασκέδαση x2- Multiplayer

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του είναι η παρουσία multiplayer. Το σύστημα θα ψάξει για κάποιον παίχτη με παρόμοιες δυνατότητες με τις δικές σας και θα σας βάλει να ανταγωνιστείτε. Νικητής είναι αυτός που θα αντέξει περισσότερο και οι ανταμοιβές είναι άκρως ικανοποιητικές. Το matchmaking είναι γρήγορο και δεν θα διαρκέσει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα.

Οι απόψεις μας

Το Defender 2 είναι ένα άκρως εθιστικό παιχνίδι, που θα σας κρατήσει απασχολημένους για ώρες. Δικαιολογημένα έχει λάβει 4,6/ 5 από το play store του Android, με πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες. Δυστυχώς, για το μέγεθος του παιχνιδιού η ποικιλία σε εχθρούς είναι αρκετά περιορισμένη και τα boss battles γίνονται επαναλαμβανόμενα. Από την άλλη μεριά οι αναβαθμίσεις είναι πολυάριθμες και η κάθε μια προσφέρει μοναδικές δυνατότητες. Τέλος, τα επιτεύγματα θα σας ανταμείψουν με διάφορα bonus όταν τα ολοκληρώσετε.

Θετικά

- Το multiplayer
- Η ευκολία του χειρισμού
- Το πλήθος των αναβαθμίσεων
- Ο arcade χαρακτήρας του

Αρνητικά

- Η περιορισμένη ποικιλία στους εχθρούς
- Οι υψηλές τιμές του καταστήματος

Ταυτότητα παιχνιδιού

Βαθμολογία: 9Πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε για το review: AndroidΕίδος: Arcade, strategyΑριθμός παιχτών: 1Κυκλοφορεί για: Android, iOSΕκδότρια εταιρία: DroidhenΕταιρία ανάπτυξης: DroidhenΕπίσημη ιστοσελίδα: www.droidhen.com Τιμή: Δωρεάν

The post Defender 2 Review (iOS/Android) appeared first on busted.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα