Ζωντανή σύνδεση με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και το σύζυγό της στο μαιευτήριο

Το απόγευμα της Τρίτης, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το Peoplegreece.com.

Στο ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής, η εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της δε θα μπορούσαν να μην στείλουν τις ευχές τους στην ευτυχισμένη μανούλα.

«Επιτέλους, γιατί παραλίγο όλοι στη σειρά να γεννήσουμε εμείς. Επιτέλους γιατί μέχρι να γεννήσει μας έσκασε. Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί μαζί της ζήσαμε την

εγκυμοσύνη από την πρώτη μέρα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Το μωρό είναι ένα κουκλάκι. Μου είχε πει ότι όταν γεννήσει θα μου στείλει φωτογραφία για να της πω που μοιάζει. Μιλήσαμε για όλα τα υπόλοιπα, σε αυτό δεν της είπα κουβέντα. Το μόνο που της είπα “τι χειλάρες είναι αυτές”. Να σας ζήσει! Να είναι ένα μωρό που μόνο χαμόγελα να σας φέρνει στη ζωή σας και στη δική του φυσικά».

Στην «Ελένη» είχαν ετοιμάσει κι ένα αφιερωματικό βίντεο για τη δημοσιογράφο, ενώ στη συνέχεια υπήρξε ζωντανή σύνδεση με το μαιευτήριο «ΡΕΑ». Η παρουσιάστρια και η υπόλοιπη ομάδα συνομίλησε με τη λεχώνα, η οποία έδειξε συγκινημένη με την έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της, αλλά και το σύζυγό της,Νικόλα Φαράκλα.

Το ζευγάρι, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, «τσακωνόταν» όπως θα δείτε και στο βίντεο απο το peoplegreece.gr για το σε ποιον μοιάζει το μωρό, ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ευχαρίστησε την Ελένη Μενεγάκη για τη στήριξή της καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz έτοιμοι να γίνουν... γονείς!

"Με τη Δέσποινα Βανδή δεν μιλούσαμε για έναν χρόνο!" (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα