Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο κ. Φορτσάκης δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ευθείες βολές κατά του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρου Φορτσάκη εξαπέλυσε μιλώντας στα παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωντσταντοπούλου.

Όπως είπε «ο πρύτανης με την στάση του δυναμιτίζει και προκαλεί σε μια κρίσιμη περίοδο για τα πανεπιστήμια υπογραμμίζοντας πως με την συμπεριφορά του τίθεται θέμα παραβίασης συνταγματικών ελευθεριών» και υπογράμμισε πως: «είναι αδιανόητο

ένας πρύτανης να επιτεθεί σε καθηγητές πανεπιστήμιου και εν ενεργεία βουλευτές που θέλουν να επιτελέσουν το ακαδημαϊκό τους έργο».

Σημείωσε πως ο κ. Φορτσάκης έχει κληθεί και αποδεχτεί να στηρίξει την κυβερνητική μνημονιακή γραμμή.

Η Κ. Κωνσταντοπούλου είπε πως δεν είναι το πρώτο ζητούμενο η φύλαξη των πανεπιστημίων που είναι υποχρηματοδοτούμενα και τίθεται και θέμα της ποιότητας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης λέγοντας πως είναι αστείο να μετατοπίζεται το πρόβλημα στην ιδιωτική ή ΜΗ φύλαξη τους.

Είπε επίσης δεν υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής δραστηριότητας στα ελληνικά πανεπιστήμια σημειώνοντας πως αντίθετα υπάρχει μια διάθεση να φακελώνονται οι άνθρωποι που μπαίνουν και βγαίνουν από αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα