Ζώδια: Tι προβλέπεται για το Σαββατοκύριακο;

Κριός
Θα περάσεις ένα μικρό κλείσιμο γιατί μπορεί να νιώθεις κούραση και μια μικρή ψυχολογική απογοήτευση από μια ερωτική σχέση. Ίσως όμως να θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος/η με κάποια άτομα εκλεκτικά. Πιθανόν με τον Παρθένο να βρεθείτε πολύ κοντά και να γνωριστείτε είτε σε ένα γυμναστήριο ή στον χώρο της δουλειάς σας. Από την Κυριακή και μετά θα ξαναβρείς τον εαυτό σου γιατί θα έχεις μια πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση η οποία θα σε βοηθήσει στις δικές σου ατομικές ισορροπίες. Το καλό είναι ότι θα θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο το οποίο θα σε βγάλει από τα στενά αδιέξοδα που μπορεί να γίνει

ακόμα και με ένα άτσαλο ή μη αναμενόμενο τρόπο. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα βιώσεις πολύ περισσότερο τις αλλαγές.

Ταύρος
Παλεύεις να κρύψεις κάπως τις ευαισθησίες σου οι οποίες δεν είναι αμελητέες. Βέβαια μπορεί να έχεις να αντιμετωπίσεις το πέρα δώθε κάποιων φίλων που τους έχεις ανάγκη. Η μεγάλη σου πάντως συναισθηματική φόρτιση σε βοηθάει να κάνεις κάποιες κινήσεις πολύ καλές σε σχέση με το επάγγελμά σου. Η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τον εσώτερο εαυτό σου. Η αιφνίδια εμφάνιση του Κριού που μπορεί να γίνει την Κυριακή θα σε προβληματίσει γιατί ίσως να μην ξέρεις πώς να διαχειριστείς όλη την παρορμητικότητά του.

Δίδυμοι
Παλεύεις για να μην παρασυρθείς από τα διάφορα συναισθήματά σου που μερικές φορές είναι πολύ χαοτικά για τον χαρακτήρα σου και μάλλον σε καθοδηγούν λάθος. Καλό είναι να μην ανταλλάσεις πολλές απόψεις με Τοξότη ή Ιχθύ γιατί μπορεί να σε τρελάνει με τις απόψεις του και να σε πείσει ότι είσαι το θύμα σε μια κατάσταση. Γι' αυτό θα πρέπει να προστατέψεις αυτά που αισθάνεσαι αντί να παρασύρεσαι. Από την Κυριακή και μετά θα λειτουργήσεις πιο δυναμικά και ίσως να πιστέψεις ότι κάτι θα κερδίσεις από κάποια άτομα ή καταστάσεις οι οποίες μερικές φορές σε διαλύουν λόγω της πιθανής εξάρτησης που σε κάνουν να νιώθεις. Η ξαφνική σου συμμετοχή σε μια παρέα ή ομάδα θα σε βγάλει από την πλήξη.

Καρκίνος
Πιστεύεις ότι τώρα που τελείωσαν κάποιες καταστάσεις θα μπορέσεις να νιώσεις εσωτερική ευρυχωρία και θα γαληνέψεις γιατί θα ξεπεράσεις το συναίσθημα ότι εκτίθεσαι. Με τον Σκορπιό θα δοκιμάσει να μιλήσεις ήρεμα γιατί θέλεις να μην έχεις εντάσεις μαζί του. Από την άλλη η ποιοτική αναζήτηση προς πολλές κατευθύνσεις σε βάζει να σκεφτείς κάποια πράγματα πολύ πιο σοβαρά από άλλες φορές. Αλλά, μπορεί να είσαι επηρεασμένος/η από ένα ιδανικό το οποίο θα προσπαθήσεις να το πετύχεις έστω και με διάφορες μικρές κινήσεις. Να είσαι όσο μπορείς προσεκτικός/η με ένα Κριό γιατί θα έχεις κάποιες έντονες παρορμήσεις και συναισθήματα πολύ επαναστατικά. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα διώξεις ό,τι δεν σε εκφράζει και θα σηκώσεις την κουρτίνα από κάποια πράγματα που πιθανόν να τα κάλυπτες.

Λέων
Θα δοκιμάσεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία οι οποίες όμως οφείλονται στη συναισθηματική ανεπάρκεια ή ακόμα και σε μια υπερευαισθησία. Θα χρειαστεί σήμερα να προσέξεις τις συναλλαγές σου γιατί μπορεί να σου φύγουν τα χρήματα μέσα από τα χέρια. Επίσης να προσπαθήσεις να λες πράγματα τα οποία είναι εφικτό να γίνουν. Η πολιτική που θα κρατήσεις θα πρέπει να είναι όσο μπορείς σταθερή για να μην φανεί ότι άλλα λες και άλλα κάνεις. Η δικαίωση μπορεί να έρθει την Κυριακή γιατί θα νιώθεις μια μεγάλη δύναμη και μαζί με κάποιες συνεργασίες που θα κάνεις θα έχεις ένα γνήσιο αποτέλεσμα. Για τον Υδροχόο συνεχίζεις να θρέφεις όμορφα συναισθήματα και το καλό είναι ότι έχεις την διάθεση να διορθώσεις τα κακώς κείμενα.

Παρθένος
Νιώθεις ευάλωτος/η θέση απέναντι σε κάποια άτομα και ίσως βγεις ξαφνικά στην αντεπίθεση γιατί νιώθεις ότι κάπως στριμώχνεσαι, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι αλήθεια. Πιθανόν να βλέπεις διαστρεβλωμένη την κίνηση που θα προέρχεται από ένα άλλο πρόσωπο. Από την Κυριακή και μετά θα νιώσεις αναστάτωση από κάποιες υπερβολές που μπορεί να γίνουν και από την πλευρά σου αλλά και από την πλευρά του σεξουαλικού σου συντρόφου γιατί βρίσκεστε σε μια φάση πολύ έντονη και θα δημιουργηθεί μια κατάσταση αρκετά θερμή μεταξύ σας. Από την άλλην ο Ιχθύς που μερικές φορές νιώθεις ότι είναι το άλλο σου μισό ακόμα και σε φιλική σχέση που έχεις μαζί του σε ευχαριστεί γιατί έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ταιριάζετε πάρα πολύ σε θέματα διασκέδασης.

Ζυγός
Νιώθεις λίγο σαν χαμένος/η γιατί από εκεί που ήσουν έτοιμος/η να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις, ξαφνικά δεν βλέπεις μπροστά σου τον δρόμο γιατί υπάρχει χάος και κυρίως μια κατάσταση που μπορεί να σε θυματοποιεί. Για αυτό από την Κυριακή και μετά θα ρισκάρεις για τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και για κάποιους συνεργάτες σου. Το καλό είναι ότι θα έχεις μια ξαφνική υποστήριξη από πολύ προοδευτικά άτομα ή ακόμα από πολύ απρόβλεπτα. Ένα μικρότερο πρόσωπο που πιθανόν να είναι Κριός μπορεί να σε πιέζει για να ξεκολλήσεις από μια άλλη σχέση και να είστε μαζί. Γι αυτό θα δεις άμεσα αποτελέσματα αν κινηθείς πολύ δυναμικά και κυρίως να έρθεις κοντά με την αλήθεια σου.

Σκορπιός
Βρίσκεσαι σε μια μικρή Νιρβάνα γιατί τα βλέπεις όλα πιο εύκολα από άλλες φορές. Μπορεί στο ερωτικό παιχνίδι και στο δημιουργικό σου κομμάτι να ρισκάρεις, χωρίς να φοβάσαι ότι θα χάσεις γιατί δεν θα σε νοιάζει η ήττα. Οπότε θα κινηθείς πιο ελεύθερα και περισσότερο ομαδικά. Γενικά πάντως είναι μια περίοδος κατά την οποία σε προβληματίζουν κάποιοι φίλοι σου που ανήκουν σε μια ομάδα και σε πιέζουν να ενταχθείς αλλά δεν την εμπιστεύεσαι απόλυτα. Από την Κυριακή και μετά θα δεις κάποιες αλήθειες που δεν τις περίμενες κι επειδή πλέον δεν θα γυρίζεις γύρω-γύρω και θα είσαι όσο μπορείς ξεκάθαρος/η θα δείξεις μια πιο δυναμική πολιτική και σιγουριά ότι μπορείς να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Η αλήθεια θα είναι η μοναδική λύση που πρέπει να έχεις.

Τοξότης
Μπορεί να κάνεις και σχέδια για ταξίδια ή μια δική σου δουλειά. Το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρεις και πάνω από όλα θα γίνεις όσο μπορείς καλύτερο άτομο γιατί θέλεις να εξελίσσεσαι και να βγάζεις το συναίσθημά σου προς τα έξω. Ο λόγος είναι ότι έχεις ανάγκη να προπονήσεις τον εαυτό σου μόνο για καλές πράξεις γιατί η καλυτέρευση θα είναι η κεντρική ιδέα της ζωής σου αυτή την στιγμή. Από την Κυριακή θα βιώσεις κάτι πολύ συνταρακτικό και κυρίως με ένα τρελό Κριό με τον οποίο νιώθεις ότι ταιριάζεις πάρα πολύ, χωρίς να σημαίνει ότι θα παρασύρεσαι και δεν θα έχεις σωστή κρίση. Το καλό είναι ότι θα βρεθείς μέσα σε μια ξαφνική θετική αναταραχή, γιατί θα σου έρθει μια φλασιά για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Αν είναι να ταξιδέψεις με φίλους και με άτομα που σου αρέσουν θα δεις ότι θα φύγετε πολύ πιο γρήγορα από ό, τι περίμενες.

Αιγόκερως
Έχεις μεγάλες ευαισθησίες και μαζί με αυτές σου μεγαλώνει και η διάθεση να βοηθήσεις και άλλα άτομα γιατί θα σου αρέσει με κάποιο τρόπο να ανακουφίσεις και ίσως να προέρχονται και από τον συγγενικό σου χώρο. Πιθανόν να είσαι λίγο πιεστικός/η στον λόγο σου και να φέρεις κάποιους προ τετελεσμένων γεγονότων. Από την Κυριακή και μετά θα χρειαστεί να πάρεις τα ηνία μιας κατάστασης αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί θα πάρεις φόρα πιθανόν από ένα αποτέλεσμα που δεν σου αρέσει, θα μιλήσεις και ίσως εκτεθείς. Μπορεί να πεις αλήθειες οι οποίες όμως ή δεν είναι έτοιμοι οι άλλοι να τις ακούσουν ή θα πρέπει να τις πεις με περισσότερο τακτ. Η βιασύνη σου πιθανόν να βγάλει στην επιφάνεια το παρορμητικό στοιχείο που έχεις μέσα σου και να πάρεις αποφάσεις που μάλλον δε σου ταιριάζουν.

Υδροχόος
Έχεις κάποιες αναστολές οι οποίες σε εμποδίζουν να περάσεις καλά γιατί φοβάσαι ότι θα εκτεθείς από κάποιες καταστάσεις για αυτό θα επενδύσεις στις προσωπικές σου αξίες πολύ περισσότερο. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος μπορεί να σου φέρει ένα ταλέντο ή μια ειδική γνώση που ήδη είχες αρχίσει να παίρνεις και μετά την σταμάτησες ενώ τώρα με τίποτε δεν θα την αμελήσεις. Επειδή πάντα είσαι ένα άτομο που λειτουργεί συλλογικά, αυτές τις ημέρες θα σου βγει πιο έντονα μέσα από την συμπεριφορά σου προς τους άλλους. Η δυναμικότητά σου θα φανεί και μαζί και αυτή και κάποιες προσωπικές ικανότητες που έχεις οι οποίες θα σε ξεχωρίσουν και θα ξεπεράσεις πολλές ντροπές και αναστολές που είναι τροχοπέδη στην εξέλιξή σου. Το καλό είναι ότι από την Κυριακή και μετά θα είσαι λιγότερο αγχωμένος/η και οι πρωτοβουλίες σου θα σε φέρουν εκεί που θέλεις με ένα πολύ θεαματικό τρόπο. Με τον Κριό που τσακώνεσαι για θέματα εξουσίας πιθανόν να τα βρείτε έτσι ώστε να μην απομακρυνθεί τελείως ο ένας από τον άλλον.

Ιχθύες
Κρατάς όσο μπορείς τα προσχήματα και ο στόχος σου είναι να μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος. Για αυτό θα κάνεις ό, τι μπορείς για να διατηρήσεις την προσωρινή σου εύνοια. Αν την χάσεις, προδιαθέτεις τους γύρω σου ότι δεν είσαι άξιος/α για να αναλάβεις την αρχηγία. Αν πιστεύεις στα θαύματα, έχε υπόψη σου ότι για να γίνουν θα αναγκαστείς να κάνεις τις υπερβάσεις σου. Το ζητούμενο είναι να μπορείς να συντηρήσεις όλη αυτή την ενέργεια για να έχεις περισσότερες ευκαιρίες να δραστηριοποιήσεις και άλλα άτομα που αντί να είναι υπέρ σου, δεν στέκονται όπως ήθελες. Με ένα άλλο Ιχθύ η σχέση είναι πολύ δυνατή και θα προσπαθήσεις να κρατήσεις όσο μπορείς κάποιες αποστάσεις για να μην χαλάσετε τελικά τις καρδιές σας.



Keywords
Τυχαία Θέματα