Υπερψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο

Νόμος του κράτους είναι εδώ και λίγη ώρα το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα καθώς κατά την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη πριν από λίγο στη Βουλή συγκέντρωσε 150 θετικές ψήφους έναντι μόλις 119 αρνητικών. Υπέρ του Μεσοπροθέσμου ψήφισαν οι βουλευτές Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ

αλλά και οι ανεξάρτητοι Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης οι οποίοι θα πρέπει να θεωρούνται μέλη του ευρύτερου κυβερνητικού συνασπισμού. Από εκεί και πέρα αίσθηση προκάλεσαν οι πάρα πολλές απουσίες από την αντιπολίτευση και ειδικά από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είχε ζητήσει και την ονομαστική ψηφοφορία αλλά και αυτή του βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος έχει κατά καιρούς εκφράσει διαφωνίες για την αποχώρηση της ΔΗΜ.ΑΡ από την κυβέρνηση.

Από το κυβερνητικό στρατόπεδο απουσίασαν οι Άντζελά Γκερέκου, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Κώστας Κόλλιας και Αλέξανδρος Κοντός, οι οποίοι όμως ήταν δικαιολογημένως απόντες ενώ απέστειλαν και επιστολή πρόθεσης θετικής ψήφου. Τέλος ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ότι αρκετοί από τους υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές επέλεξαν να μην αφήσουν τον προεκλογικό αγώνα για χάρη της ψηφοφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα