Υπέρ της δραχμής και ο Λεουτσάκος

Όπως υπήρχε ζωή πριν από το ευρώ θα υπάρχει και μετά το ευρώ αν υπάρξει αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος..

Τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει μάχη για να παραμείνει η χώρα στην ευρωζώνη σημειώνοντας ότι οι δανειστές ασελγούν πάνω στους Έλληνες και πρόσθεσε πως το ενδιαφέρον δεν είναι τι θα κάνει ο ίδιος αν θα ψηφίσει ή όχι αλλά τι θα κάνει η κυβέρνηση που έχει κάνει προγραμματικές δηλώσεις και στο πλαίσιο αυτό προσπαθεί

να υλοποιήσει σε ένα αρνητικό διεθνές περιβάλλον…

Ο κ. Λεουτσάκος, ξεκαθάρισε ότι μια συμφωνία με τους δανειστές δεν θα κριθεί από ένα μέτρο αλλά από ένα σύνολο μέτρων, ενώ ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει μια κακή συμφωνία

Τόνισε επίσης ότι αν δεν υπάρχουν λεφτά δεν θα καταβληθεί η δόση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις 5 Ιουνίου και η κυβέρνηση θα πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

Ερωτηθείς εάν η ζωή μετά το ευρώ τα πράγματα θα είναι καλύτερα ή χειρότερα απάντησε πως προκειμένου να υπερασπίσει την λαϊκή κυριαρχία της χώρας και τα δικαιώματα του λαού δεν έχει κανένα κράτημα για κανένα νόμισμα.

Τέλος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο του δημοψηφίσματος, δήλωσε ότι η Αριστερά δεν πρέπει να φοβάται τη γνώμη του λαού, ο λαός δίνει λαϊκή στήριξη και μαζί με το λαό μπορεί να ανοίξει δρόμους και να δώσει απάντηση και στους δανειστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα