Ξέμεινε από προσωπικό ο δήμος Γαύδου

Το αποκαλούν "ξεχασμένο νησί" κι όχι άδικα μιας και όπως δήλωσε η δήμαρχος του νησιού Ευαγγελία Καλλίνικου μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr, τα προβλήματα που καθημερινά καλείται να λύσει η δημοτική αρχή είναι πολύ σοβαρά και δημιουργούν πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό θέμα που έχει να αντιμετωπίσει ο δήμος Γαύδου στην παρούσα φάση είναι η έλλειψη προσωπικού, με τη δήμαρχο να λέει χαρακτηριστικά ότι αν δεν στελεχωθεί άμεσα,

ο Δήμος θα κλείσει και συμπληρώνει πως η Γαύδος είναι ο μοναδικός δήμος χωρίς προσωπικό.

Σύμφωνα με κ. Καλλίνικου, αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην προμήθεια των καυσίμων, καθώς για να υπάρχει αντίστοιχη επιτροπή παραλαβής προμήθειας, πρέπει να υπάρχει και προσωπικό, κάτι που όπως λέει η δήμαρχος δεν υφίσταται. Η προμήθεια των καυσίμων όπως συνεχίζει να εξηγεί η κ. Καλλίνικου, είναι απαραίτητη για την άντληση των υδάτων στην περιοχή, καθώς χωρίς αυτή, είναι αδύνατον να ποτίζονται οι καλλιέργειες και να πίνουν νερό οι κάτοικοι ενώ όπως σημείωσε, δεν είναι λίγα τα ζώα που πέθαναν από τη δίψα και δεν είναι λίγες οι καλλιέργειες που ξεράθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη Βρετανός παιδεραστής στη Λευκάδα

New York Times: "Κυνηγώντας μια βίλα στη Νάξο"

Καραμπόλα στον Κηφισό

Αυτός είναι ο Ταξίαρχος που έριξε τα κάγκελα στην παρέλαση της Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα