Ξεκινάει η μεγάλη γιορτή τατουάζ στο Φάληρο

Από τις 15 έως και τις 17 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do το καθιερωμένο φεστιβάλ-γιορτή του τατουάζ της Αθήνας, που θα ανοίξει τις πόρτες του για 9η συνεχόμενη χρονιά, δίπλα στη θάλασσα, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Το Athens International Tattoo

Convention έχει γίνει πλέον θεσμός και πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, λάτρεις της δερματοστιξίας, αλλά και για μερικούς από τους καλύτερους έλληνες και ξένους tattoo artists που συμμετέχουν σε αυτό κάθε χρόνο.

Έτσι για ακόμη μια φορά, όσοι κατηφορίσουν μέχρι το Παλαιό Φάληρο από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Μαΐου θα συναντήσουν περισσότερους από 230 tattoo artists της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού, graffiti show, body painting show, motorcycle show, διαγωνισμούς τατουάζ, live music και DJ set, shopping and trading area και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

To κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πανάρχαια τέχνη της δερματοστιξίας, καθώς και για όλες τις νέες εξελίξεις σε αυτή, ενώ οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν παράλληλα τη δουλειά τους και θα "χτυπήσουν" σχέδια τατουάζ σε όσους το επιθυμούν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

15 έως 17 Μαΐου

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 12.00 έως τις 24.00

Εισιτήριο ημέρας: 10 ευρώ
Εισιτήριο τριημέρου: 20 ευρώ

Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου Tae Kwon Do, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου

Keywords
Τυχαία Θέματα