Ξεκινά η προπώληση για τη συναυλία της Lady Gaga

Το «μαγικό χαρτάκι» θα μπορούν να προμηθευτούν από αύριο το πρωί οι θαυμαστές της δημοφιλούς τραγουδίστριας Lady Gaga, καθώς ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της, που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η παγκόσμια περιοδεία της Lady Gaga γίνεται με αφορμή το

ήδη πολλές φορές πλατινένιο νέο άλμπουμ «ARTPOP», το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. Τα τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας στην Αθήνα μαζί με παλαιότερες μεγάλες επιτυχίες της.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα καταστήματα Γερμανός και ηλεκτρονικά από το www.lavris.gr. Οι τιμές ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν τα 82,5. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5 ευρώ ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 ευρώ και Golden Standing στα 104,5.

Ενθουσιώδης ήταν η ανταπόκριση του κοινού την πρώτη ημέρα προπώλησης των εισιτηρίων που πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου μόνο για τα μέλη του fanclub της τραγουδίστριας (www.littlemonsters.com) και η οποία ολοκληρώθηκε χθες στις 3 το μεσημέρι. Το «Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball» διοργανώνεται από τη ΛΑΒΡΥΣ και είναι μια παραγωγή της Live Nation Global Touring.

Keywords
Τυχαία Θέματα