"Βύθισε" το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Μιλτιάδης

Μία προς μία τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη ναυτιλία, ξεκίνησε να αποδομεί ο Βαρβιτσιώτης, με την ομιλία του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης.

«Ο μόνος πυλώνας πάνω στον οποίον παραδοσιακά η χώρα μπορούσε να αναπτυχθεί και να δει νέες επενδύσεις να έρχονται ήταν ο πυλώνας της ναυτιλίας. Ένας πυλώνας, όμως, που ήδη ,από την προγραμματική δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ,

θέλετε να τον γκρεμίσετε» , ξεκίνησε να λέει ο Υπουργός και στη συνέχεια άρχισε να διαβάζει το πρόγραμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και να σχολιάζει κάθε πρόταση….

«Είναι ευθύνη αυτής της γενιάς, που είναι η πιο καλοσπουδαγμένη γενιά που έβγαλε ποτέ ο τόπος, η πιο μορφωμένη, μία γενιά που έχει περισσότερα προσόντα από τη γενιά των πατεράδων μας και των παππούδων μας, να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση και να πετύχει. Η μεγαλύτερή μας δέσμευση είναι να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα νέο , καλύτερο και πιο αποτελεσματικό κράτος από αυτό που παραλάβαμε. Και εμείς στην Κυβέρνηση Σαμαρά είμαστε προσηλωμένοι σε αυτόν το στόχο, ξεκινώντας από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και συνεχίζοντας μέχρι και το τελευταίο στέλεχος που την υπηρετεί», κατέληξε στην ομιλία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα