Βρέθηκε το ξενοδοχείο που διέμενε ο πιστολέρο του Μικρολίμανου

Το ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ στον Πειραιά ερευνά η Αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, μετά από την καταγγελία της ιδιοκτήτριάς του ότι ο δράστης του προχθεσινού μακελειού στο Μικρολίμανο ήταν ένοικος του ξενοδοχείου.

Στο ξενοδοχείο Γαλήνη στο Μικρολίμανο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και από τις πρώτες πρωινές ώρες κάνουν «φύλλο και φτερό» τους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αναζητώντας στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στον εντοπισμό του αλλοδαπού πιστολέρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια

της επιχείρησης είδε την φωτογραφία του δράστη που διέρρευσε στο Διαδίκτυο και αμέσως χθες το βράδυ ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε επικοινωνία, που είχε με τους δημοσιογράφους, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δήλωσε σοκαρισμένη και ότι έπεσε από τα σύννεφα, όταν είδε πως ο άνδρας που άνοιξε πυρ σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας 15 σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά ήταν ένοικός της.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι ακριβώς δίπλα στο νυχτερινό μαγαζί που σημειώθηκε το μακελειό τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Βαθύ λαρύγγι" στον ΣΥΡΙΖΑ

Κατάληψη στα γραφεία του ΙΚΑ από το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη

Αυτός είναι ο φοιτητής που άδειασε τα σκουπίδια στον αντιπρύτανη (ΦΩΤΟ)

Περισσότερες από 8.500 αιτήσεις υπαγωγής στη νέα ρύθμιση για οφειλές στα ταμεία

Ψαράς έπιασε τοξικό λαγοκέφαλο

Κοντός: Σε λίγο καιρό οι Έλληνες θα φωσφορίζουν από την πολλή ακτινοβολία

ΣΟΚ: 53χρονος από την Αχαΐα βίασε την κόρη του!

Keywords
Τυχαία Θέματα