Βραβεύθηκαν 60 ελληνικές επιχειρήσεις!

Ρεκόρ σημείωσαν φέτος οι διακρίσεις για τις ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στην πρώτη φάση του φετινού πανευρωπαϊκού επιχειρηματικού διαγωνισμού European Business Awards και αναδείχθηκαν «National Champions». Συγκεκριμένα, 60 επιχειρήσεις από την Ελλάδα έλαβαν τη διάκριση «National Champions» (Εθνικοί Πρωταθλητές), μεταξύ των οποίων η Costa Navarino,

οι Μύλοι Λούλη, η Agrino, η Olympia Electronics, η ΕΨΑ, η Παπουτσάνης, η Focaccino, η Coffee Island, η Pharmathen, η Συστήματα Sunlight, η Genesin Pharma, η Βίκος, η ONEX και η Mikel Coffee Company.

Η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη δεδομένου ότι στον φετινό διαγωνισμό έλαβαν μέρος συνολικά 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης, 40% περισσότερες από την περσινή χρονιά, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών για τα τελευταία οκτώ χρόνια που διεξάγεται ο διαγωνισμός. O Αdrian Tripp, διευθύνων σύμβουλος των European Business Awards sponsored by RSM ανέφερε «συγχαρητήρια σε όλες τις επιχειρήσεις της Ελλάδας που διακρίθηκαν σε National Champions. Η διάκριση σε αυτόν τον ποιοτικά αυστηρό διαγωνισμό όπου το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, είναι πραγματικά σπουδαίο επίτευγμα».

Η συνέχεια του ρεπορτάζ στο moneypro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα