Βούλτεψη: "Στον Τσίπρα πήγαν ΑΝ.ΕΛ. του Καμμένου και μερικοί υπόδικοι συνδικαλιστές"

"Kαρφιά" κατά του Αλέξη Τσίπρα για τη συγκρότηση «παλλαϊκού μετώπου» προκειμένου να αποτραπεί η δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ» έριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. «Οι μόνοι που ανταποκρίθηκαν ήσαν οι ΑΝΕΞ.ΕΛ. του κ. Καμμένου, μερικοί υπόδικοι για βαρύτατα κακουργήματα συνδικαλιστές και ό,τι έχει απομείνει από την εποχή του ‘λεφτά υπάρχουν’», σχολίασε χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη. «Σ’

αυτήν την καταστροφική για τον τόπο επιλογή του, ο κ. Τσίπρας παραμένει απελπιστικά μόνος, βυθισμένος σε ψεύδη, κινδυνολογίες και ύβρεις. Και το ‘παλλαϊκό μέτωπο’ εξελίσσεται σε μια καρικατούρα των ιδεοληψιών του». Υπενθυμίζεται ότι στην πρόκληση Τσίπρα μεταξύ άλλων ανταποκρίθηκαν η Λούκα Κατσέλη, ανεξάρτητοι βουλευτές και ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλος και άλλοι.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως προσπαθεί να «διατηρεί την εκλογική πελατεία του» με το να μη στηρίζει «ούτε μία στρατηγική επένδυση, ούτε μία αποκρατικοποίηση, ούτε μία μεταρρύθμιση».

«Με τη λάσπη και τις ύβρεις, η κυβέρνηση δεν μπορεί να συγκαλύψει το επαπειλούμενο εθνικό έγκλημα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ», απάντησε λιτά στην κ. Βούλτεψη η Κουμουνδούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα