Βόμβα μεγατόνων στο Μαξίμου από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για την υπόθεση Μπαλτάκου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις μετά τη βόμβα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που προκαλεί ισχυρές αναταράξεις στα θεμέλια του Μεγάρου Μαξίμου.

Η εφημερίδα με σημερινό της δημοσίευμα αποκάλυψε ότι ο Γενικός Γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος «βόλεψε» το γιό του στο Λιμενικό, πυροδοτώντας αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό.

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και τα δημοσιογραφικά site

έχουν αναρτήσει ως πρώτη είδηση το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με το σκάνδαλο Μπαλτάκου, ενώ ήδη ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ζητεί την παραίτηση του κ. Μπαλτάκου.

Ειδικότερα στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των Παραπολιτικών, αποκαλύπτεται η παρέμβαση-σκάνδαλο του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, με την οποία διόρισε τον γιο του μόνιμο στο Λιμενικό.

Το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών αποκαλύπτει το παρασκήνιο δύο δικαστικών αποφάσεων, αλλά και την περίεργη αλλαγή στην βαθμολογία. Όλα τα αποκαλυπτικά έγγραφα, στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν αύριο.

Όπως μάλιστα λένε οι πληροφορίες του parapolitika.gr ο κυβερνητικός αξιωματούχος, προσπαθεί ήδη να επέμβει στα ειδησεογραφικά site ώστε να μην αναπαράξουν το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ....

Keywords
Τυχαία Θέματα