Βόμβα Καρατζαφέρη: "Στην κυβέρνηση Παπαδήμου με έβαλε ο Παπούλιας"

Κατακεραυνώνοντας τα όσα γίνονται σήμερα στο ΠΑΣΟΚ και μιλώντας για κατάντια ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αποκάλυψε την δική του εκδοχή για το πώς μπήκε τελικά στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

«Είναι κατάντια αυτό το πράγμα, να αλληλοβρίζονται και να αλληλοκατηγορούνται. Είναι κατάντια όταν αυτό το κόμμα πριν από τέσσερα χρόνια πήρε 44%.

Νομίζω ότι στην

κυβέρνηση επέμεναν τότε για μένα και ο ένας και ο άλλος και ιδίως ο Πρόεδρος Παπούλιας, γιατί δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Με χρειάζονταν ως καταλύτη. Όλοι πήραν την απόφαση», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης και σημείωσε: «Ο Σαμαράς έλεγε ότι αν δεν πάει ο Καρατζαφέρης δεν έρχομαι εγώ, από την άλλη πλευρά ο Παπανδρέου έλεγε κάποια πράγματα που έβρισκε σε μένα, ιδίως στην εξωτερική πολιτική, όπου πρέπει να πω με παρρησία ότι με άκουγε συγκεκριμένα. Από την άλλη πλευρά, ο Πρόεδρος Παπούλιας ήθελε και εν τέλει και ο Παπαδήμος μετά διαπίστωσε ότι ήμουν ο καταλύτης για να γίνει αυτός πρωθυπουργός και να μην παραμείνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου ή να γίνει ο Πετσάλνικος. Προτίμησε δηλαδή αυτή τη λύση…».

Keywords
Τυχαία Θέματα