Βενιζέλος: "Tεράστια η ζημιά στο ΠΑΣΟΚ από τον Τσοχατζόπουλο"

Εκτός από τον Κώστα Σημίτη, στο δικαστήριο για τη δίκη Τσοχατζόπουλου, βρέθηκε σήμερα ως μάρτυρας και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα αστειευόμενος για την φυσική κατάσταση του Κώστα Σημίτη που παρέμεινε όρθιος καθ' όλη τη διάρκεια της κατάθεσής του.

Και ο πρόεδρος του

ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι δωροδοκία θα μπορούσε να γίνει, όπως θα μπορούσε ακόμα και στην προμήθεια κιμωλιών σε σχολείο.

Δεν παρέλειψε στην αρχή της κατάθεσης του να αναφέρει ότι η ιστορία του Ακη Τσοχατζόπουλου είχε τεράστιο πολιτικό κόστος για το ΠΑΣΟΚ. "Η παράταξη μου έχει υποστεί πολιτική φθορά από την υπόθεση που εκδικάζεται. Εσείς δικάζεται την υπόθεση από την αρχή και υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας. Δημοσιογραφικά, πολιτικά, κοινωνικά η ζημιά που έχει υποστεί το κόμμα μας είναι τεράστια. Από αυτήν την υπόθεση κρίθηκαν οι Εκλογές του 2012", ανέφερε.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος υπεραμύνθηκε του νόμου περί ευθύνης υπουργών επισημαίνοντας ότι ευτυχώς που υπάρχει το Σύνταγμα, διότι αλλιώς κάθε πολιτική απόφαση μπορεί να μετατραπεί σε ποινική. Για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στην οποία συμμετείχε, είπε οτι δεν θυμάται τι διεμήφθη αλλά εικάζει πως θα εξέφραζε την ικανοποίηση του ως Υπουργός Ανάπτυξης τότε που θα λειτουργούσαν τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά.

Σ.Σ

Keywords
Τυχαία Θέματα