Βαθιά απογοητευμένη από το πολιτικό σκηνικό η Ντόρα Μπακογιάννη (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τη βαθιά της απογοήτευση από την εικόνα που παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα εξέφρασε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.


Σημείωσε πως «οι Έλληνες από την εποχή Τρικούπη-Δεληγιάννη, έχουν την ίδια κατάρα» τονίζοντας ότι «Ανησυχώ περισσότερο από το 2012 καθώς κινδυνεύουμε να πάμε σε νέο μνημόνιο

χειρότερο από ότι έχουμε ζήσει μέχρι τώρα. Οι δανειστές δεν θα δεχθούν νέο κούρεμα του χρέους γεγονός που θα ισοδυναμεί με χρεοκοπία. Πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα καθώς όπως είπε δεν είναι δυνατόν σε άλλες χώρες με τα ίδια προβλήματα να υπάρχει το μίνιμουμ συναίνεσης».

Εκτίμησε πως «εάν στην Ελλάδα είχαν γίνει οι απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές η χώρα θα είχε βγει εδώ και δύο χρόνια από τα μνημόνια».


Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, ήταν θετική εξέλιξη η συνάντηση του Γιώργου Προβόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε σοβαρά πράγματα από τον Γιώργο Προβόπουλο» τονίζοντας πως «δεν είναι δυνατόν να υπάρχει παγκόσμια οικονομική συμφωνία κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, ανέφερε πως «δεν υπάρχει τίποτα πιο πατριωτικό από το να δώσει η χώρα δουλειά στους ανέργους της και να καταφέρει να επιστρέψουν στην χώρα τα παιδιά της που έχουν φύγει στο εξωτερικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα