Βασάνισαν και λήστεψαν 74χρονο στην Κυψέλη

Πέντε ομογενείς από Ρωσία, Ουκρανία και Καζακστάν απήγαγαν και βασάνισαν έναν ηλικιωμένο άνθρωπο με μόνο σκοπό να τον ληστέψουν.

Οι τρεις από τους συλληφθέντες, πλησίασαν, φορώντας κουκούλες τύπου full face, με ένα βανάκι τον 74χρονο την ώρα που εκείνος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στην περιοχή της Κυψέλης.

Τον απήγαγαν, τον έβαλαν μέσα στο βαν

και τον περιέφεραν στους δρόμους της Αττικής, βασανίζοντάς τον, προκειμένου να τους αποκαλύψει τον κωδικό για το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο σπίτι του. Την ίδια στιγμή, οι άλλοι δύο συλληφθέντες, εισέβαλλαν στο σπίτι του, στην οδό Σποράδων στην Κυψέλη, ακινητοποίησαν με τη βία την 70χρονη γυναίκα του και τον 39χρονο γιο τους, τους έδεσαν και τους βασάνιζαν προκειμένου να μάθουν τον κωδικό από το χρηματοκιβώτιο.

Τελικά, μετά από λίγη ώρα, άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο με οξυγονοκόλληση, πήραν αυτά που ήθελαν και εν συνεχεία, οι 3 που είχαν τον 74χρονο στο βαν, τον εγκατέλειψαν στα Πατήσια.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και χρυσά και ασημένια νομίσματα από το εσωτερικό του.Οι πέντε δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία στην Καλλιθέα και στην Νίκαια.

Keywords
Τυχαία Θέματα