Τζένη Μπαλατσινού: "Κλαίω όταν είμαι μόνη μου"

Η Τζένη Μπαλατσινού, ανοίγει την καρδιά της και μιλάει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά» και τηΜαριέττα Φρύδα. Η παρουσιάστρια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της τόσο στα προσωπικά της, όσο και στα επαγγελματικά, με την ίδια να κάνει ένα δυναμικό τηλεοπτικό come back.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει μεταξύ άλλων, πως όταν είναι μόνη της κλαίει, καθώς θεωρεί πως είναι λυτρωτικό για εκείνη.

«Το κλάμα είναι μια πολύ λυτρωτική λειτουργία. Κλαίω όταν είμαι μόνη μου. Με τις φίλες μου προτιμώ να γελάω και να περνάμε καλά. Με μυρίζονται βέβαια

και όταν δεν είμαι καλά, σίγουρα θα ακολουθήσει κουβέντα και θα μου φτιάξουν το κέφι», αποκάλυψε η ίδια.

Τι είναι αυτό που την αποφορτίζει από την καθημερινότητά της;

«Κατ’ αρχήν γυμνάζομαι όσο περισσότερο μπορώ. Τα βγάζω όλα στις σόλες που τρώω… (γέλια). Σχεδόν καθημερινά τρέχω, φοβερό αγχολυτικό η γυμναστική. Επίσης, πράγματα που άλλους ανθρώπους τους φορτίζουν και τους κουράζουν εμένα πάλι, με αποφορτίζουν και με ευχαριστούν. Μου αρέσουν όλα τα επαγγελματικά μου projects και τώρα μάλιστα που εκτός από το «Joy», έχουμε ξεκινήσει και το αδερφάκι του site μου, του jenny.gr, έχω ανάψει τις μηχανές στο φουλ. Δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα, το jyou.gr που χωρίζεται σε δυο μέρη. Το πρώτο είναι το «Secret Club», δηλαδή μια κάρτα εκπτωτικών προνομίων σε καταστήματα καλλυντικών, ενδυμάτων, υπηρεσίες ομορφιάς, ψυχαγωγίας, υπηρεσίες για παιδιά, ξενοδοχεία κ.α. Το δεύτερο είναι το «Exclusive Shop» και αφορά σε ένα μοναδικό e-shop Ελλήνων δημιουργών που σχεδιάζουν αποκλειστικά για εμάς ένα item, είτε ρούχο, είτε αξεσουάρ και το διαθέτουμε σε περιορισμένα κομμάτια για περιορισμένο χρονικό διάστημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα