Τρεις... ιππότες για τη Φαίη!

Της Σάσας Σταμάτη, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Είναι οι τρεις «σωματοφύλακες» της Φαίης Σκορδά, αφού δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες, ενώ τα χτενίσματα και το make-up που επιλέγει, τόσο για την εκπομπή της όσο και για τις εμφανίσεις της, γίνονται κάθε φορά το απόλυτο trend. Πίσω από τις εμφανίσεις της «κρύβονται» τρεις σημαντικοί άνθρωποι, που τη φροντίζουν με μεγάλη επιτυχία.

O γνωστός στυλίστας Βαγγέλης Ζάχος είναι ο παλαιότερος συνεργάτης

της, αφού δουλεύουν μαζί από όταν ήταν στο Alter. Φέτος είναι η ένατη χρονιά συνεργασίας τους. Οι στυλιστικές επιλογές της Φαίης είναι η μία πιο κομψή από την άλλη και ο ενδυματολόγος της μας μιλάει για τη συνεργασία τους, αλλά και για το κριτήριο με το οποίο διαλέγουν κάθε φορά τι θα φορέσει η όμορφη και δημοφιλής παρουσιάστρια.

«Με τη Φαίη γνωριστήκαμε στο Alter. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί από την πρώτη μέρα και έκτοτε είμαστε μαζί. Οι επιλογές που κάνουμε είναι σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά πάντα τις προσαρμόζουμε στο προσωπικό στυλ και στον σωματότυπο της Φαίης. Της αρέσει να φοράει άνετα ρούχα, τα οποία τονίζουν τη θηλυκότητά της. Γενικότερα, της αρέσουν τα ρούχα που έχουν στυλ και άποψη. Προτιμά τις pencil φούστες και τα στενά φορέματα, τα οποία κάνουν το σώμα να δείχνει αρκετά θηλυκό. Οσον αφορά τα αξεσουάρ, οι ψηλοτάκουνες, μυτερές γόβες και τα πέδιλα είναι από τα αγαπημένα της. Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, έχουμε βρει τους κώδικές μας. Πάντα ακούω τις απόψεις της και πάντα συζητάμε μαζί τις εμφανίσεις της. Η Φαίη ακούει με προσοχή, αλλά πάντα τα δικά μου θέλω ακολουθούν τα δικά της. Με τη Φαίη είμαστε πλέον φίλοι, όχι μόνο συνεργάτες, και η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία. Οι σχέσεις χτίζονται με την πάροδο των χρόνων», λέει ο Β. Ζάχος.

ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΤΗΜΕΛΗΤΟ. Ο διάσημος hair stylist Χρήστος Μιχαηλίδης είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να δώσει στα μαλλιά της γνωστής παρουσιάστριας το απόλυτο επιμελώς ατημέλητο look. Ο καταξιωμένος κομμωτής μιλάει στο «Secret» για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά:

«Με τη Φαίη γνωριστήκαμε πέρσι, οπότε και ξεκίνησε η συνεργασία μας στο “Πρωινό”. Μέσα από τη σχέση μας αυτή τον τελευταίο χρόνο ανακάλυψα ότι είναι μια πάρα πολύ απλή κοπέλα. Η ομορφιά της βγαίνει από μέσα της και όχι από τα μαλλιά και το make-up. Μου αρέσει πολύ γιατί κάνουμε απλά πράγματα, τα οποία σε ελάχιστο χρόνο γίνονται fashion trend. Αυτό, όμως, που κανείς δεν θα πιστέψει είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε καθημερινά το πετυχαίνουμε σε ελάχιστο χρόνο. Και όταν λέμε “ελάχιστο”, εννοούμε περίπου δεκαπέντε λεπτά, αφού όλα γίνονται ταυτόχρονα. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε με τη Φαίη είναι να έχουμε ένα καθημερινό και απλό look, αλλά βγαλμένο μέσα από τις πασαρέλες, όπως το τέλειο ατημέλητο look της Kate Moss. Στο καμαρίνι γελάμε πολύ. Πλέον η ομάδα έχει δέσει. Υπάρχει άνεση και περνάμε πάρα πολύ όμορφα».

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο apospasma.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα