ΤΡΑΓΙΚΟ! Ισραηλινοί απολαμβάνουν τους βομβαρδισμούς στη Γάζα γελώντας!

Καθημερινές είναι οι αεροπορικές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας ενώ οι νεκροί είναι 95 από την Τρίτη και οι τραυματίες εκατοντάδες. Το θλιβερό είναι ότι μεταξύ των θυμάτων είναι μικρά παιδιά και γυναίκες.

Αυτό όμως που προκαλεί σοκ αποκαλύπτοντας την φρίκη, είναι η είδηση ότι οι Παλαιστίνιοι έφτιαξαν ανθρώπινη αλυσίδα για να αποτρέψουν επίθεση από αέρος σε στόχους και παρ' όλα αυτά οι Ισραηλινοί δεν

έδειξαν έλεος.


Όπως γράφουν οι Παλαιστίνιοι, σε sites, την Τρίτη 8 Ιουλίου παρότι έλαβαν ειδοποίηση πως οι Ισραηλινοί θα επιτεθούν, αποφάσισαν να μην φύγουν από το σημείο.



Έτσι απλοί καθημερινοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην ταράτσα σπιτιού για να σταματήσουν την επιδρομή.

Παρόλα αυτά όμως ο στρατός του Ισραήλ βομβάρδισε την πολυκατοικία. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν επί τόπου επτά άνθρωποι, ανάμεσα τους και δύο παιδιά ηλικίας 13 και 14 ετών. Άλλοι 25 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην γειτονιά του Χαν Γιουνίς της Γάζας.


Την ίδια ώρα το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία η οποία δείχνει Ισραηλινούς με χαμόγελο στα χείλη στο λόφο Στερόντ να παρακολουθούν με ένστικτα κανιβαλισμού τις νυχτερινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας. Μάλιστα κάθε φορά που έβλεπαν έκρηξη χειροκροτούσαν…

Keywords
Τυχαία Θέματα