Του απαγόρευσαν την είσοδο από όλα τα σούπερ μάρκετ!

«Πόρτα» από όλα τα σούπερ μάρκετ Sainsbury «έφαγε» ένας συνταξιούχος στη Βρετανία!

Θα απορείτε τι μπορεί να έκανε ένας ηλικιωμένος; Ο 80χρονος Albert Carter μετακινείται με αμαξίδιο και είχε επιλέξει ένα υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Νιουκαστλ, προκειμένου να αγοράσει ένα πακέτο τσιγάρα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο κατάστημα, έπεσε κατά λάθος πάνω σε μια πελάτισσα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Η ειρωνεία

έγκειται στο γεγονός ότι στο παρελθόν ο συνταξιούχος ήταν πρώην επαγγελματίας οδηγός.

Ο Albert Carter, λέει ότι αισθάνεται σαν κλέφτης έπειτα και από αυτή την απόφαση που έλαβαν οι υπεύθυνοι των καταστημάτων Sainsbury. Συγκεκριμένα τον ενημέρωσαν, πως αν εμφανιστεί σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας,(η οποία έχει συνολικά 1.200) θα ειδοποιήσουν την αστυνομία!

«Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ανησυχούν για εμένα που έρχομαι σε ένα μαγαζί μετά από αυτό που συνέβη, αλλά ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο, οπότε γιατί μου απαγορεύουν την είσοδο για πάντα;». «Ήταν δικό μου το φταίξιμο, εγώ φταίω. Δεν το έκανα επίτηδες όμως, δεν κατάλαβα πως έγινε και την χτύπησα . Γιατί μου φέρονται έτσι;», απορεί ο ηλικιωμένος άντρας!

Keywords
Τυχαία Θέματα