Το Θέατρο "Λάμπρος Κωνσταντάρας" γίνεται κινηματογράφος

Το Θέατρο "Ρένα Βλαχοπούλου" και το Θέατρο "Λάμπρος Κωνσταντάρας" που συστεγάζονται στο Αιγάλεω και είναι δύο από τα ωραιότερα Θέατρα της Αθήνας, από 1/1/15 ξεκίνησαν να λειτουργούν ως κινηματογράφοι με καθημερινές προβολές σε ταινίες Α' προβολής!

Η αίθουσα "Λάμπρος Κωνσταντάρας", χωρητικότητας 406 θέσεων, είναι εξοπλισμένη με τα τελειότερα οπτικοακουστικά μέσα και ανακαινισμένη

από το 2004, χρονιά κατά την οποία λειτουργεί αμιγώς ως θέατρο. Το όνομα "Λάμπρος Κωνσταντάρας" δόθηκε σε μία σεμνή τελετή, στις 22/12/2008, με την ευγενική παραχώρηση και παρουσία της οικογένειας του αείμνηστου ηθοποιού, αλλά και πολλών άλλων προσωπικοτήτων του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου, με κύριους ομιλητές τον γιό του κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον ηθοποιό κ. Ντίνο Καρύδη και τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Στο θέατρο "Ρένα Βλαχοπούλου" παρουσιάζεται επίσης και η νέα κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου , «Ποιος Φοβάται την Υπατία Καρυωτάκη; », που καυτηριάζει τα ελαττώματα και τις νευρώσεις του σύγχρονου νεοέλληνα και κάνει τους θεατές να κλαίνε από τα γέλια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κουντουριώτου 40, Αιγάλεω και Μυριοφύτου 55 (5 'από μετρό) Τηλ:. 210-5911-390, 6932-982-051

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εννέα τραγουδιστές εξηγούν στο parapolitika.gr γιατί έγιναν ηθοποιοί

Δωρεάν Ξεναγήσεις σε Αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας

Η εγγονή του Picasso ξεπουλάει τα έργα του για να... ηρεμήσει!

Στην Αθήνα ο ανιψιός του Φιντέλ Κάστρο

Οι εντυπωσιακότερες βιβλιοθήκες του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Ανακαλύφθηκε υπόγεια πόλη 5.000 ετών στην Καππαδοκία

Πρόγραμμα ενοποίησης αρχαιολογικών χώρων σε 4 πόλεις

Keywords
Τυχαία Θέματα