Το Σάββατο η Πανσέληνος Ιουλίου στον Αιγόκερω!

Το Σάββατο 12 Ιουλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τις δυσκολίες που είχαν προκύψει τον Απρίλιο! Πρόκειται για μια σκληρή πανσέληνο, με δύσκολες όψεις από τους Ουρανό, Άρη και Πλούτωνα.

Το μήνυμα της Πανσελήνου, σύμφωνα με το star.gr, είναι η επιλογή μεταξύ λογικής ή συναισθήματος και η συνεχής προσπάθεια που θα φέρει την αναγνώριση και τη σχεδόν βέβαιη θετική έκβαση των πραγμάτων. Στις όποιες ανατροπές προκύψουν, καλό είναι να μην προσπαθήσουμε να

τις ανατρέψουμε.

Ποιοι επηρεάζονται: Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν τον ήλιο τους κοντά στις 20ο, αλλά και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες αυτές.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός: Δύσκολη η πανσέληνος… αλλά κάθε εμπόδιο για καλό! Μέσα από αυτή την κατάσταση θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες! Θα έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις αλλά μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Ταύρος: Θετική προβλέπεται η πανσέληνος για σένα! Διαπραγματεύεσαι οικονομικές υποθέσεις, έχεις νέα από το εξωτερικό ή από ένα άτομο που είναι μακριά. Με κάποιο τρόπο ξεφεύγεις από τα δύσκολα.

Δίδυμοι: Απώλειες στα εισοδήματα σου, τακτοποίηση δανείων και οικονομικών εκκρεμοτήτων είναι στα σκηνικό των ημερών. Βάζεις φρένο σε ότι σε φθείρει και σε ότι… έχει κάνει τον κύκλο του!

Καρκίνος: Είσαι στο επίκεντρο της Πανσελήνου, μαζί με τους Αιγόκερους, αφού γίνεται στον δικό σας άξονα. Καλό είναι να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, με τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά! Ξαφνικές εντάσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις δεν θα λείψουν!

Λέων: Στρες και ένταση έχουν οι μέρες για σένα σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα αλλά και στην εργασία σου. Έχεις κουραστεί αρκετά και οι επιλογές που κάνεις… δεν σε βοηθούν να φροντίσεις το σώμα σου και τον οργανισμό σου.

Παρθένος: Η πανσέληνος επιφυλάσσει για σένα τα καλύτερα. Οι δύσκολες όψεις δεν σε αγγίζουν καθόλου, ενώ η θετική όψη του Κρόνου θα σου φέρει γνωριμίες, διασκεδάσεις, αλλά και έναν έρωτα, που δυναμώνει και εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο! Κερδίζεις πάντα χάρη στην πειθαρχία σου και την επιμονή σου.

Ζυγός: Προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τη δουλειά σου ή και τις σχέσεις σου, ενδέχεται να σε αποσυντονίσουν αλλά δεν θα το βάλεις κάτω! Θα ανταμειφθείς οικονομικά.

Σκορπιός: Θα ασχοληθείς ακόμη πιο πολύ με τα επαγγελματικά σου, καθώς αναμένονται σημαντικές ανακατατάξεις. Κάποιες αλλαγές θα σε ξαφνιάσουν, όμως σε ότι πετύχεις θα έχει διάρκεια. Το γεμάτο φεγγάρι μπορεί επίσης να σηματοδοτεί την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης.

Τοξότης: Προσοχή στα οικονομικά σου, τα οποία μπορεί να σχετίζονται και με ευχάριστα γεγονότα!

Αιγόκερως: Πάνω σου, η πανσέληνος του Ιουλίου με την ίδια να σηματοδοτεί το αποκορύφωμα των προσπαθειών σου! Στα επαγγελματικά σου προβλέπεται επιτυχία. Όσο για τα προσωπικά σου η συνέχιση ή η διάλυση μιας σχέσης είναι δική σου επιλογή, καλό θα είναι όμως να είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θα αποφασίσεις.

Υδροχόος: Αρκετά δύσκολη θα είναι και για σένα στον δωδέκατο οίκο σου. Κρυφές και δυσάρεστες σκέψεις, ανασφάλειες και φόβοι σε περιστοιχίζουν. Τα σχέδια σου μπαίνουν σε εφαρμογή. Βρες διέξοδο στον έρωτα.

Ιχθείς: Προβληματισμοί σχετικά με τα φιλικά σου πρόσωπα, αλλά και τα οικονομικά σου, ίσως να ρίξουν την ψυχολογία σου. Υπομονή και επιμονή και όλα θα γίνουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα