Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Επένδυση"

Διαβάστε στην «Επένδυση» αυτού του Σαββάτου 20.12.2015:

Συνέντευξη της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη

- Ρίσκο με απρόβλεπτες συνέπειες οι εκλογές: «Είναι πλέον κοινή πεποίθηση ότι οι πολίτες στην πλειοψηφία τους δεν θέλουν προσφυγή στις κάλπες. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι εκλογές στην παρούσα φάση σημαίνουν ένα τεράστιο ρίσκο για τη χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες»

- Είναι υποχρέωση των πολιτικών δυνάμεων

να συνεννοηθούν για το καλό του τόπου: «Ανήκω στην κατηγορία μιας νέας γενιάς πολιτικών που πιστεύουν ακράδαντα ότι οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου έχουν υποχρέωση να συνεννοούνται για το καλό της πατρίδας»

- Αρνητικό το μέτρο της αύξησης του ΦΠΑ στον ξενοδοχειακό κλάδο: «Δεν με βρίσκει σύμφωνη το μέτρο της αύξησης του ΦΠΑ στον ξενοδοχειακό κλάδο. Η άποψη μου είναι ότι το μέτρο μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος. Δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο για τον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά και ευρύτερα για την ελληνική οικονομία»

Ακόμα στην «Επένδυση» που κυκλοφορεί:

- «Ωρες αγωνίας και στο βάθος εκλογές». Πιέζουν για συναίνεση οι ξένοι και ο επιχειρηματικός κόσμος, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει για «καθαρές λύσεις»

- «Καλωσορίζουν τον Αλέξη Τσίπρα οι τραπεζίτες». Πυκνώνουν οι επαφές της Κουμουνδούρου με παλιά και νέα τραπεζικά στελέχη.

- «Plan B για πιθανή φυγή καταθέσεων». Σε ετοιμότητα η Τράπεζα της Ελλάδας για να μην ξεμείνουν από ρευστότητα οι Τράπεζες.

- «Ανταγωνιστές στην κτηνωδία». Οι τζιχαντιστές απάντησαν στη σφαγή των 131 μαθητών από τους Ταλιμπάν εκτελώντας 150 αθώες γυναίκες στο Ιράκ.



Μαζί και το ένθετο «Επένδυση plus»

- Χριστούγεννα στα γκισέ των τραπεζών θα κάνουν 5 εκατ. φορολογούμενοι προκειμένου να πληρώσουν μεταξύ των άλλων τα τέλη κυκλοφορίας και την δόση του ΕΝΦΙΑ.

- Τριπλό κραχ στα αποθεματικά του Δημοσίου φοβάται το υπουργείο Οικονομικών λόγω της εκτίναξης των spreads σε απαγορευτικά για την άντληση ρευστότητας επίπεδα, των λήξεων εγγυήσεων του ελληνικού δημοσίου που χρησιμοποιούν οι τράπεζες , αλλά και της καθίζησης των εσόδων.

- Ο αγωγός East Med διαμορφώνει νέα τάξη πραγμάτων γύρω από την Ελλάδα. Ουάσιγκτον και Τελ Αβιβ διεκδικούν έως και 10 δις. ευρώ από την Ευρώπη για την κατασκευή, που θα ενώσει Μέση Ανατολή με Ευρώπη.

Τέσσερις μεγάλες προσφορές αυτό το Σάββατο με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Στέλιος Καζαντζίδης - Δεν θα ξαναγαπήσω

Μια ξεχωριστή προσφορά. Πρόκειται για μια σειρά 10 CD και ενός DVD –τιμή στον μεγαλύτερο λαϊκό τραγουδιστή, τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Αυτό το Σάββατο το 3ο cd ‘’Δεν θα ξαναγαπήσω’’, από την μοναδική αυτή συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη και με τίτλο «Η φωνή μου όλη».

Ακόμα:

Μένης Κουμανταρέας - Η φανέλα με το εννιά



Το εμβληματικό μυθιστόρημα του κορυφαίου λογοτέχνη, που αγαπήθηκε μέσα από τον κινηματογράφο και σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή



Επίσης

Κώστας Μακεδόνας

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας τραγουδά Νίκο Γούναρη σε ένα cd με τίτλο "Γλυκά μου μάτια"



Και

Τα ωραιότερα ιταλικά slow

Το δεύτερο και τελευταίο cd με τα ωραιότερα ιταλικά slow κομμάτια

Νέα Εποχή – Νέα Εφημερίδα

Η οικονομία και η πολιτική ξαναγράφονται

Keywords
Τυχαία Θέματα