Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Τα φετινά Χριστούγεννα, το Δημοτικό Θέατρο, το στολίδι του Πειραιά, υποδέχεται τον μαγικό και ρομαντικό κόσμο του Jiri Srnec, του εμπνευστή του Μαύρου Θεάτρου της Πράγας και ιδρυτή του θιάσου BLACK THEATRE JIRI SRNEC.

Στα 53 χρόνια της ιστορίας του, το BLACK

THEATRE JIRI SRNEC, το πρώτο Μαύρο Θέατρο του κόσμου, έχει κατακτήσει πέντε εκατομμύρια (5.000.000) θεατές κι έχει συμμετάσχει σε 87 διεθνή θεατρικά φεστιβάλ σε 68 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Συνδυάζοντας μοναδικά τις παραδοσιακές και σύγχρονες θεατρικές τεχνικές του "μαύρου θεάτρου", με το σύγχρονο χορό, την ατμοσφαιρική μουσική και την παντομίμα, εξιστορεί πολύπλοκες, ιστορίες, σκορπίζοντας απλόχερα δόσεις μαγείας, ονειροπόλας διάθεσης και ομορφιάς σε μικρούς και μεγάλους.

Η θεατρική παράσταση «Ανθολογία» είναι ένα σπονδυλωτό έργο που μας ταξιδεύει με επιλεγμένες σκηνές από τα αριστουργήματα της 53χρονης ιστορίας του Μαύρου Θεάτρου Srnec. Σκηνές από την «Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων», το «Ιπτάμενο Ποδήλατο», τον «Πήτερ Πάν» και άλλων διάσημων έργων του Jiri Srec όπως «Φωτογράφος», «Αποσκευές», «Φυλακισμένος», «Θαλασσινά» … θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Για λίγες μόνο παραστάσεις από τις 19 έως τις 28 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Reuters: Η Αμφίπολη κρατάει τους Έλληνες σε ομηρία (ΦΩΤΟ)

Δείτε πόσο πωλήθηκε το κοστούμι του λιονταριού του «Μάγου του Οζ»!

Δέκα τραγούδια του Τσιτσάνη διαμορφωμένα για βρέφη

Με ΦΕΚ απομακρύνεται η Άννα Καφέτση από το ΕΜΣΤ

5 διπλές προσκλήσεις για τον "Caveman" με τον Γιώργο Παρτσαλάκη

Μια Μέριλιν στο... Βοτανικό

Το ΚΘΒΕ αναζητάει χορευτές για το Χοροθέατρο Θεσσαλονίκης

Keywords
Τυχαία Θέματα