Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου υποδέχεται μαθητές

Ένα ειδικά διαμορφωμένο για σχολεία πρόγραμμα που ξεκίνησε στο Μουσείο Αυτοκινήτου του Μουσείου δίνει τη δυνατότητα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές τα παιδιά να επισκέπτονται το Μουσείο με σκοπό να γνωρίσουν τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στους ορόφους με τα αυτοκίνητα (σ.σ: ελληνική και αγγλική) αλλά και μάθημα οδικής ασφάλειας από τους συνεργάτες του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας, Πάνος Μυλωνάς. Για το Γυμνάσιο και το Λύκειο μάλιστα υπάρχει και ειδική προβολή για την Οδική Ασφάλεια

προετοιμασμένη από το Ινστιτούτο Πάνος Μυλωνάς.

Επιπλέον προσφέρεται η δυνατότητα απασχόλησης στον προσομοιωτή F1. Η διεύθυνση του Μουσείου καταγράφοντας επισκέψεις από σχολεία σε όλη την Ελλάδα αλλά όχι από τη γειτονιά που βρίσκεται το Μουσείου απευθύνθηκε στο Δήμο Αθηναίων και προσέφερε δωρεάν επίσκεψη για 500 παιδιά τα οποία θα προέρχονται από σχολεία που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, κοντά στο Μουσείο (Ιουλιανού και 3ης Σεπτεμβρίου, Athenian Capitol).

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συνοδεύσουν τους μαθητές τους σε μια τέτοια εκδρομή θα πρέπει ν’ απευθύνουν τα αιτήματα τους στο Μουσείο Αυτοκινήτου (κ. Γεωργίου). Στο μάθημα οδικής ασφάλεια τα παιδιά λαμβάνουν τα πρώτα ερεθίσματα για ασφαλείς μετακινήσεις στο δρόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα