Το δώρο του Πάνου Καμμένου στον Προκόπη Παυλόπουλο (ΦΩΤΟ)

Με τέσσερα δώρα και νηστίσιμο γεύμα με Σαρακοστιανά στο πάντα φιλόξενο Δώμα του ΓΕΝ ολοκληρώθηκε η σημερινή, πολύωρη επίσκεψη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, την πρώτη και με έντονη σημειολογικό χαρακτήρα επίσκεψη του προέδρου στα υπουργεία για την ενημέρωσή του.

Μια μεγάλη εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας και το θυρεό του ΥΠΕΘΑ πρόσφερε ο υπουργός Πάνος Καμμένος στο νέο Πρόεδρο ο οποίος

– ειρήσθω εν παρόδω – είναι γνωστός για μία σημαντική συλλογή εικόνων που έχει στο γραφείο του, όλες δώρα από τη διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας σε διάφορες υπεύθυνες θέσεις.

«Η Παναγία, η Υπερμάχος Στρατηγός, είναι η Προστάτις των Ενόπλων Δυνάμεων και είναι πάντα μαζί μας κ.Πρόεδρε», τόνισε – μεταξύ άλλων – ο Π.Καμμένος προσφέροντας την Ιερή Εικόνα στον Πρόεδρο.


Μία σύνθεση με έναν κλάδο ελαίας ήταν το αναμνηστικό δώρο που πρόσφερε ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος στον Πρόεδρο, ενώ ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας πρόσφερε αντιστοίχως ένα ομοίωμα παραστάσεως πομπής στρατιωτών του 5ου π.Χ. αιώνος, που είχε βρεθεί στον Κεραμεικό.
Στο γεύμα που ακολούθησε στο Δώμα του ΓΕΝ και ήταν νηστίσιμο, κυριάρχησαν οι σαλάτες και τα θαλασσινά, με επίκεντρο χταποδάκι και καλαμαράκια, καθώς και λευκό κρασί.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα