Της… κακομοίρας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης λόγω ΣΥΡΙΖΑ

Της… κακομοίρας γίνεται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (στη συντριπτική πλειονότητά τους πρώην ΠΑΣΟΚους), που προετοιμάζουν την… επέλαση στα «θερινά ανάκτορα», αν και εφόσον ο Αλέξης Τσίπρας πετύχει τον στόχο της εκλογικής νίκης.

Ο διαγωνισμός για το ποιος είναι… περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ

από τον άλλο προκαλεί εντάσεις, καυγάδες, αλλά και πολύ… γέλιο σε αρκετούς δημοσιογράφους που παρακολουθούν αυτή την κόντρα, η οποία έχει φαβορί και αουτσάιντερ. Τα ονόματα που «παίζουν» για κομβικές θέσεις είναι αυτά του πρώην διευθυντή Πληροφόρησης Μιχάλη Λουκόπουλου, ο οποίος υπήρξε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αλλά με την αποπομπή του από τη θέση του προσχώρησε στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, του παλαιού και έμπειρου δημοσιογράφου Μάρκου Μουζάκη, ο οποίος ανήκε στο παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, αλλά καιρό τώρα έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, και της Δέσποινας Μεταξά, η οποία είναι η μόνη από όλους που χρόνια τώρα ανήκει στον χώρο του πρώην Συνασπισμού.

Υπάρχουν, όμως, και άλλα πρόσωπα που επίσης το όνομά τους «παίζει», όπως ο Νίκος Τσιατσούλης και η Μάγδα Πανονίδου, ενώ προσβάσεις στην Κουμουνδούρου φέρεται να έχει και ο νυν διευθυντής Στέλιος Αγουρίδης, ο γιος του οποίου μάλιστα είναι συνεργάτης της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Το πρόγραμμα της Κυριακής των εκλογών

Η "Ιστορία του Ελληνικού Έθνους" με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σε κρίση βρίσκονται τα στελέχη του ΣΚΑΪ

Σαρώνει η ιστοσελίδα kalpes15.gr

Σε ποιο ραδιόφωνο ξεκινάει εκπομπή ο Τζίμης Πανούσης;

Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στο Πειθαρχικό ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης

Τα κόμματα έλαβαν… 6 εκατ. ευρώ για τζάμπα διαφήμιση!

Keywords
Τυχαία Θέματα