Την έδεσε γυμνή σε δέντρο επειδή δεν ήθελε σεξ μαζί του

Η 26χρονη Sophie Lazell, που πλέον ζει σε μυστική τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, περιέγραψε τις στιγμές φρίκης που έζησε τον Δεκέμβριο του 2013 στα χέρια του Daniel Jones.

Όλα ξεκίνησαν όταν ενώ είχε περάσει την ημέρα μαζί του και ήθελε να περάσει μόνη της τη νύχτα.

Ενώ ήταν μισοκοιμισμένη, ο Daniel Jones διέρρηξε το σπίτι της και την άρπαξε από τα μαλλιά μπροστά στην τρομοκρατημένη οικογένειά της και την έσυρε στο αυτοκίνητό του, όπως αναφέρει η Mirror

"Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και τον Daniel να φωνάζει "που είναι η ψεύτρα;". Σηκώθηκα και τον βρήκα να κρατά μια σιδερένια βέργα. Είχε σπάσει την τηλεόραση. Μου είπα να πάω μαζί του. Τότε εμφανίστηκε η μητέρα μου και τα παιδιά μου βγήκαν από το δωμάτιό τους. Αποφάσισα να φύγω μαζί του. Έπρεπε να τον ηρεμήσω. Ήλπιζα ότι θα ξυπνούσαν από την αναταραχή οι γείτονες και θα καλούσαν την αστυνομία.

Αλλά δεν άκουσα σειρήνες. Φεύγοντας από το σπίτι είπα στα παιδιά μου ότι όλα θα πάνε καλά. Ήμουν τρομοκρατημένη. Με πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο λατομείο στο Hampsire, όπου με διέταξε να γδυθώ και με έδεσε σε ένα δέντρο.

Μου είπα "αυτά παθαίνουν οι πόρνες".

Σοκαρισμένη, κατάφερε να ξεφύγει από τα αυτοσχέδια δεσμά της και άρχισε να τρέχει γυμνή για περίπου 1 ώρα έως ότου βρέθηκε στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού. Η αστυνομία τη μετέφερε στο νοσοκομείο και ο Daniel Jones συνελήφθη μετά από 4 εβδομάδες.

"Είχα πολλούς φίλους και μου άρεσε να βγαίνω. Μετά την επίθεση δεν ήξερα ποιον να εμπιστευτώ και φοβόμουν ακόμα και να βγω έξω για να πάρω γάλα. Υπέφερα από άγχος και εφιάλτες".

Ο Daniel Jones ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή και περιοριστικά μέτρα 5 ετών.

"Ήλπιζα ότι θα καταδικαστεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η σχέση μας στην αρχή φαινόταν να πηγαίνει καλά.

Πριν από την επίθεση ήθελε πάντα να ξέρει τι κάνω. Με κατηγορούσε ότι τον απατώ. Θέλω να ενθαρρύνω άλλες γυναίκες να αφήσουν τους βίαιους συντρόφους τους.

Έμαθα με τον σκληρό τρόπο πως δεν πρέπει να κρύβεις τα προβλήματα. Βγείτε από κακές σχέσεις προτού τα πράγματα γίνουν πραγματικά άσχημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα