Την διέγραψαν από το Facebook επειδή έκανε μαστεκτομή!

H Beth Whaanga είναι μια γυναίκα, μάνα τεσσάρων παιδιών, η οποία αποφάσισε να δείξει τα σημάδια που της άφησε η διπλή μαστεκτομή που έκανε θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τον καρκίνο του μαστού.



Μάλιστα αποφάσισε τις φωτογραφίες με το γυμνό κορμί της, να της ανεβάσει και στο προφίλ της στο Facebook. Αυτή η τολμηρή απόφασή της είχε σαν αποτέλεσμα να την διαγράψουν από φίλη 100 άτομα, καθώς βρήκαν τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει μετά το χειρουργείο της διπλής μαστεκτομής, αποκρουστικές…

Ο

Γολγοθάς της κυρίας Whaanga, ξεκίνησε τον περασμένο χρόνο στα 32α γενέθλιά της, όπου και διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος. Οι γιατροί μάλιστα διαπίστωσαν πως έχει και το γονίδιο BRCA2.

Το εν λόγω γονίδιο είναι αυτό που είχε και η Angelina Jolie, και δείχνει πως μια γυναίκα έχει μεγάλες πιθανότητες να αναπτύξει καρκίνο στο στήθος.



Το Νοέμβριο η μάνα τεσσάρων παιδιών αποφάσισε να «κόψει» και τα δύο της στήθη. Αυτή η αλλαγή όμως στο σώμα της δεν την έκανε να κρυφτεί. Είπε στη φίλη της Nadia Masot, να τη φωτογραφίσει γυμνή στο πλαίσιο ενός πρότζεκτ που το ονόμασε «Κάτω από το κόκκινο φουστάνι.» Αυτό το έκανε επειδή ήθελε να απεικονίσει το αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης στο σώμα της.

Τις φωτογραφίες τις δημοσίευσε στο Facebook της, προειδοποιώντας τους φίλους της για το περιεχόμενό τους. «Αυτές οι φωτογραφίες περιέχουν γυμνό. Δεν έχουν σεξουαλικό περιεχόμενο καθώς σκοπός τους είναι να ευαισθητοποιήσουν και να αφυπνίσουν τις γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού. Εάν βρίσκετε τις φωτογραφίες αποκρουστικές μπορείτε να τις κρύψετε από το feed σας. Η αυτοεξέταση είναι πολύ σημαντικό πράγμα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα