Την 114 ΠΜ επισκέφτηκε ο Ν.Τόσκας

Αν και προερχόμενος από το Όπλο των Τεθωρακισμένων, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε χθες την 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Γιάννη Ταφύλλη και τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση.

Η επίσκεψη ήταν ανεπίσημη με σκοπό την ανταλλαγή ευχών ενόψει του Πάσχα, με τους πιλότους, τους τεχνικούς και το υπόλοιπο προσωπικό της Μονάδος, τους οποίους και επισκέφτηκε στις πολεμικές

Μοίρες που πήγε, την 331 και 332 Μοίρες Παντός Καιρού, και από τις συζητήσεις αυτές άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ως πρώην στρατιωτικός, τα πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και του εξέθεσαν ευθαρσώς οι Αεροπόροι.

Με την ευκαιρία. Ο νυν Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Γιάννης Ταφύλλης, ο νυν Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, όπως άλλωστε και ο προκάτοχός του Πτέραρχος (Ι) ε.α.Ευάγγελος Τουρνάς, ήταν συμμαθητές στη Σχολή Ικάρων! Όλοι τους εισήλθαν το 1976 στη Σχολή και αποφοίτησαν το 1980 ως Ανθυποσμηναγοί Ιπτάμενοι της 52ης Σειράς!


Να γιατί το (εύλογο) ενδιαφέρον του νέου ΓΓ/ΥΠΕΘΑ για την ΠΑ και η παρουσία του στο πλευρό του Υφυπουργού στην 114 ΠΜ!

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα