Τηλεπαιχνίδι - ένεση για το δελτίο ειδήσεων του Star

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου θα κάνει, κατά πάσα πιθανότητα, πρεμιέρα το νέο τηλεπαιχνίδι του Star, το οποίο οι υπεύθυνοι του καναλιού ελπίζουν πως θα καταφέρει να δώσει επιτέλους ένα αξιοπρεπές lead in στο δελτίο της Μάρας Ζαχαρέα, με σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου, καθώς οι προσπάθειες με τα σίριαλ έχουν αποτύχει παταγωδώς. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι το όλο θέμα χειρίστηκαν τα ανώτερα κλιμάκια του τηλεοπτικού σταθμού, με άμεση εμπλοκή του ίδιου του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Δ.Σ., Πάνου Κυριακόπουλου.

Άνδρας

ο παρουσιαστής

Την εβδομάδα αυτή αναμενόταν να κλείσει το όνομα του παρουσιαστή, που κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό, με μόνα δεδομένα ότι θα είναι άνδρας και η συμφωνία του με το κανάλι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την αμοιβή που ζητά. Πάντως, όπως διέρρευσε τις προηγούμενες ημέρες, δοκιμαστικό για την παρουσίαση του νέου concept, που θα θυμίζει πολύ τον άλλοτε ιδιαίτερα δημοφιλή «Τροχό της Τύχης», έκαναν οι ηθοποιοί Σωτήρης Καλυβάτσης και Κώστας Κόκλας, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και ο δημοσιογράφος του καναλιού της Κηφισιάς Γρηγόρης Μπάκας.

6.000 συμμετοχές

Το σίγουρο είναι πως οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο τηλεπαιχνίδι που έχουν στείλει τα στοιχεία τους στο κανάλι είναι μεταξύ 5.000-6.000 και άρα υπάρχει μεγάλη διάθεση για συμμετοχή, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους του Star να αισιοδοξούν για το τηλεοπτικό αποτέλεσμα σε επίπεδο τηλεθέασης. Πάντως, σε κάθε περίπτωση αυτό θα είναι καλύτερο από τα νούμερα της απελπισίας που έκαναν ως τώρα οι ελληνικές βιντεοταινίες της δεκαετίας του ’80 και άλλα τηλεοπτικά «υποπροϊόντα», για τα οποία και η ίδια η ιδιοκτησία έχει εκφράσει στο παρελθόν την έντονη διαφωνία της.

Πάντως, αν το lead in βελτιωθεί, είναι βέβαιο ότι το δελτίο του Star θα μπει κι αυτό δυναμικά στη μάχη του ανταγωνισμού, καθώς και καλό ρεπορτάζ διαθέτει κι ένα δίδυμο εξαιρετικό στην παρουσίαση-σχολιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό θα είναι το νέο ραδιόφωνο των Χατζηνικολάου - Κουρή

Στα "Καρντάσιανς" ο Αδωνις Γεωργιάδης

Φόβοι για δραστικές περικοπές - απολύσεις στο Mega

Μεγάλος διαγωνισμός στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 για ένα μηχανάκι

Ο εκνευρισμός της Μαρίας Χούκλη με συντάκτη του ΑΝΤ1

Τελεσίγραφο ΑΝΤ1 στον Πέτρο Μπούτο

Keywords
Τυχαία Θέματα