Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά-Βενιζέλου

Πέφτουν οι τόνοι στο ενδοκυβερνητικό μέτωπο για το θέμα των χθεσινών πρωθυπουργικών ανακοινώσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αστέγων, ύστερα από τις επαφές που είχε αργά χθες το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρωθυπουργό και σήμερα με τον υπουργό Εργασίας.

Πληροφορίες από τη Χαρ. Τρικούπη όπως αναφέρει το enikos.gr αναφέρουν ότι

χθες το βράδυ ο κ. Βενιζέλος είχε τηλεφωνική συνομιλία για το θέμα με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι έγινε λάθος στον χειρισμό του θέματος.

Επίσης, πηγές αναφέρουν ότι ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης τηλεφώνησε στον κ. Βενιζέλο, από τον οποίο και ζήτησε συγνώμη για το θέμα που δημιουργήθηκε.

Το ΠΑΣΟΚ, πάντως, για του λόγου (του) το αληθές, σε άτυπη ενημέρωση του Γραφείου Τύπου δίνει όλα τα στοιχεία της προετοιμασίας που είχε γίνει για το θέμα των αστέγων από τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος δεν προσκλήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη, «προκειμένου», όπως αναφέρεται, «να γίνει κατανοητή η ουσιαστική προετοιμασία που έχει γίνει μέχρι σήμερα, με την κατοχύρωση διάφανων και αντικειμενικών διαδικασιών, ποιοι δούλεψαν πραγματικά και ποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν μικροπολιτικά και με παλαιοκομματική λογική την αντιμετώπιση του σημαντικού και κοινωνικά ευαίσθητου προβλήματος των αστέγων».

Keywords
Τυχαία Θέματα