Τη Σχολή Πεζικού στην Χαλκίδα επισκέφτηκε ο Αρμένιος Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων (ΦΩΤΟ)

Επίσημη επίσκεψη στη Σχολή Πεζικού (ΣΧΠΖ) στη Χαλκίδα πραγματοποίησε, o Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Αρμενίας, Αντιστράτηγος Yuri Khachaturov, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διευθύνσεως Πεζικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ/ΔΠΖ) Υποστράτηγο Απόστολο Κωστόπουλο.

Ο Αρχηγός των ΕΔ της φίλης και ομοδόξου Αρμενίας, ο οποίος επισκέπτεται επισήμως την Ελλάδα έχοντας σήμερα επαφές ουσίας με τον

Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, στο πλαίσιο της επισκέψεώς του στη ΣΧΠΖ, ενημερώθηκε λεπτομερώς για την οργάνωση, τη λειτουργία και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Σχολής, ενώ ακολούθησε επίδειξη εκτελέσεως εικονικών βολών αντιαρματικών όπλων και όλμων. Επιπλέον, έλαβε χώρα περιήγηση στην Αίθουσα Τιμών, στη Βιβλιοθήκη και στο Στρατιωτικό Μουσείο της Σχολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί νέοι από την Αρμενία κάθε χρόνο φοιτούν σε όλες τις σχολές αξιωματικών των Ελληνικών ΕΔ, αποτελώντας έτσι μετά την αποφοίτησή τους, τους καλύτερους – «άτυπους» πρεσβευτές της Ελλάδος στην πατρίδα τους.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα