Τι προβλέπουν τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο, σας δίνει μιαν ανάσα. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυξάνεται, οι φιλικές συγκεντρώσεις μπορεί να κρύβουν και ερωτικές εκπλήξεις, αποζητάτε τις παρέες. Αν καταφέρετε να δαμάσετε τα νεύρα σας και δεν ενδίδετε σε ανταγωνισμούς που προκύπτουν με τον Άρη στον Ζυγό, θα ταραχθούν τα λιμνάζοντα ύδατα της ερωτικής σας ζωής.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα είναι κάπως πιο εύκολο να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα καινούργια επαγγελματικά σας σχέδια. Δεν αποκλείεται να βρείτε συμμάχους

που θα σας βοηθήσουν για να ευοδωθούν οι στόχοι σας. Αν σας ενδιαφέρουν οι συλλογικές δραστηριότητες, οι μέρες είναι καλές για να διακριθείτε σε έναν τέτοιο χώρο. Αξιοποιείστε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας γιατί στο τέλος της ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να περιορίσω τις υπερβολές μου και ας ασκήσω υπομονή. Προκειμένου να τα καταφέρω (μιας και η υπομονή δεν συνάδει προς τον χαρακτήρα μου) ας το δω σαν μια πρόκληση.

Διαβάστε στο apospasma.gr τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια

Keywords
Τυχαία Θέματα