Τι… παίζει με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη;

Δεν πρόλαβε ο «αλέκτωρ να λαλήσει τρεις» από την στιγμή που ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εκδήλωσε την διαφοροποίηση του από την κυβερνητική γραμμή, με αφορμή το δημοψήφισμα για την «μικρή ΔΕΗ» και «βαπτίστηκε» υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Είτε τα σενάρια αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα είτε όχι, σίγουρο είναι ποιον εξυπηρετούν. Αυτός δεν είναι άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ

και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά. Συμφέρει αυτή την χρονική γραμμή να παρουσιαστεί ρήγμα στην κυβέρνηση που θα ενισχύσει την πρόταση για το δημοψήφισμα και ακόμα αν δεν γίνει θα έχουν κερδηθεί οι εντυπώσεις στο εκλογικό σώμα.

Ποιος άλλος ωφελείται από την στάση Μεϊμαράκη; Μα φυσικά η Ντόρα Μπακογιάννη. Η κ. Μπακογιάννη μάλλον είναι αδικημένη από τις επιλογές Σαμαρά αλλά αν και οι σχέσεις της δεν είναι το ίδιο καλές με τον κ. Μεϊμαράκη όπως ήταν στο παρελθόν, συνειρμικά όλοι έχουν στο μυαλό τους την σύνδεση…

Επίσης, ο Βαγγέλης ΜεΪμαράκης δεν ήταν σύμφωνος με την απόφαση να κλείσει η Βουλή τόσο γρήγορα και να πάει σε θερινά τμήματα και το είχε εκφράσει λέγοντας ότι ίσως πρέπει να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για να μην υπάρχουν σκιές σε αυτό το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα