Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο

ΚΡΙΟΣ

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα στη εργασία (κάποιος δύστροπος πελάτης για παράδειγμα) μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες, καθώς θα ακούσετε αρκετά σκληρά λόγια που θα ρίξουν την αυτοεκτίμησή σας στα τάρταρα. Μην αφήσετε αυτό το γεγονός να σας επηρεάσει παραπάνω από όσο χρειάζεται, γιατί όπως γνωρίζετε βαθιά μέσα σας τα προσβλητικά λόγια που εκτοξεύθηκαν προς εσάς, δεν έχουν καμία σχέση με το ποιόν σας οπότε δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πάρετε τοις μετρητοίς του καθενός

τις αισχρολογίες. Η συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα μέσα στο διήμερο, θα έχει για εσάς θεραπευτικό χαρακτήρα, καθώς μέσα από τη συζήτηση θα καταφέρουν θα σας ανεβάσουν το ηθικό πολύ σύντομα. Με τον Ουρανό να τονώνει την ανάγκη σας για αλλαγές θα σας δημιουργηθεί μια τάση να κάνετε κάτι έξω απ' τα καθιερωμένα, οπότε προσπαθήστε να οργανώσετε μια εκδρομή που θα τη συνδυάσετε με κάποιο σπορ ή μια βόλτα με άλογα μέσα στο δάσος (δεν κοστίζει τόσο πολύ όσο φαντάζεστε) και να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψετε πίσω στη βάση σας ανανεωμένοι σαν να ήσασταν διακοπές μια εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον οικονομικό τομέα σταθερή θα είναι η κατάσταση ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο κι αν δε μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάποια έξοδα για την προσωπική σας ευχαρίστηση ή έστω αυτά που θα κάνετε να μην επιβαρύνουν κατά πολύ τον προϋπολογισμό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ένα αρμονικό διήμερο, δίχως να σας ταλανίζουν το μυαλό διάφορες υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως. Ένα ταξίδι που θα προκύψει για επαγγελματικούς λόγους, θα είναι ότι καλύτερο για εσάς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνδυάσετε δουλειά με χαλάρωση, καθώς θα επισκεφτείτε μέρη ονειρικής ομορφιάς (ειδικά τέτοια εποχή που η φύση δίνει ρεσιτάλ χρωμάτων) και θα καταφέρετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για αρκετό διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο Ερμή – Δία θα δημιουργήσει αρκετά ευνοϊκές συνθήκες για εσάς τους Διδύμους τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επικοινωνιακό, αλλά θα συμβάλλει ακόμη και στο να ξεπεράσετε αρκετά σύντομα μια αδιαθεσία που μπορεί να νιώσετε. Δεχτείτε αυτές τις γεμάτες θετικότητα στιγμές δίχως να σκέφτεστε πως είναι δυνατόν να πηγαίνουν όλα ρολόι στη ζωή σας και προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά. Ιδανικές μέρες για να τονώσετε τις σχέσεις σας με οικεία σας πρόσωπα. Μια ευχάριστη είδηση από ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα καταφέρετε να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας άμεσα. Προσέξτε μην τυχόν πάνω στον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας κάνετε σπατάλες που αργότερα θα σας φέρουν σε οικονομικό αδιέξοδο. Μπορείτε να γιορτάσετε τα χαρμόσυνα νέα χωρίς να χρειαστεί να ξεπαραδιαστείτε εντελώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το γεγονός ότι περνάνε συνεχώς χρήματα από τα χέρια σας και δε σας μένει φράγκο, θα σας προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό και πιθανόν να σας πιάσει μια άρνηση, καθώς θα αρχίσετε να νιώθετε πως όλοι οι κόποι σας πάνε στράφι από τη στιγμή που δεν μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς όλης αυτής της προσπάθειας και το μόνο που καταφέρνετε είναι να πληρώνετε λογαριασμούς. Μη σας παίρνει από κάτω κι αν σκεφτείτε πως θα αισθανόσασταν σε περίπτωση που δεν μπορούσατε να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας, να είστε σίγουροι ότι θα νιώσετε αρκετά προνομιούχοι τελικά. Η συνάντηση με μια παρελθοντική σας σχέση θα σας δημιουργήσει αρχικά την επιθυμία να είστε και πάλι μαζί (μια και θα αναζωπυρωθεί η ερωτική έλξη που νιώθατε), στην πορεία όμως θα αντιληφθείτε πως τελικά έχετε αλλάξει κατά ένα μεγάλο βαθμό κι οι δυο σας και θα είναι αδύνατο να συμπορευθείτε από εδώ και μπρος.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης θα τονώσει τον τομέα της προσωπικής αλλά και της κοινωνικής σας ζωής και θα είναι τόσο γεμάτο το διήμερό σας από πλευράς κοινωνικών επαφών και διασκέδασης, που πραγματικά θα μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Την Κυριακή, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο ώστε να ξεκουραστείτε και να μπορέσετε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε με άνεση τη γεμάτη εβδομάδα που θα ακολουθήσει. Πιθανή συνάντηση με έναν Καρκίνο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σας βγάλει στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα που είχατε για αρκετό καιρό κρυμμένα βαθιά μέσα σας. Μη βιάζεστε πάντως να ενθουσιαστείτε, καθώς υπάρχει περίπτωση να διαπιστώσετε στο άμεσο μέλλον πως τελικά δεν είναι και τόσο ιδανική περίπτωση για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης – Ποσειδώνα θα χαρίσει σε εσάς τους Παρθένους ένα αρμονικό διήμερο και παρ' όλη τη σωματική κούραση που μπορεί να νιώσετε λόγω των ατελείωτων συναντήσεων με κόσμο που θα έρθει στο χώρο σας, θα γεμίσετε με χαρά και ενθουσιασμό καθώς θα σας επαναφέρει στη μνήμη παλιές καλές εποχές που ήσασταν μονίμως με αγαπημένα σας πρόσωπα και ζούσατε την κάθε μέρα σαν να ήταν γιορτή. Αν σας προσεγγίσει κάποιο άτομο και σας αρχίσει τα κολακευτικά λόγια , έχετε το νου σας καθώς θα έχει σκοπό να επωφεληθεί με κάποιον τρόπο από εσάς, οπότε βάλτε του πάγο από την αρχή για να καταλάβει πως δεν υπάρχει περίπτωση να σας πιάσει στον ύπνο. Αν δείτε πως δεν παίρνει από λόγια, απλά αγνοείστε το, ώστε να διαφυλάξετε την ψυχική σας ακεραιότητα.

ΖΥΓΟΣ

Οι θετικές όψεις Ήλιου και Ερμή θα δημιουργήσουν μια σειρά γεγονότων που ούτε καν θα μπορείτε να ερμηνεύσετε την προέλευσή τους, αλλά θα σας οδηγήσουν σε μία κατεύθυνση που μπορεί από καιρό να είχατε στο μυαλό σας κι όσο και να προσπαθούσατε δεν καταφέρνατε να προσεγγίσετε. Άλλη μια απόδειξη πως όταν πηγαίνετε με τη ροή και δεν πιέζετε καταστάσεις τα πράγματα έρχονται από μόνα τους όπως τα θέλετε σε ανύποπτο χρόνο. Λίγη παραπάνω προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφό σας γιατί το τελευταίο διάστημα μπορεί να αισθάνεται κομπάρσος στη σχέση σας. Μην αμελείτε να δείχνετε το ενδιαφέρον σας και με την πρώτη ευκαιρία (ιδανική στιγμή το βράδυ του Σαββάτου), οργανώστε ένα δείπνο ώστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για να καταφέρετε να αναζωπυρώσετε το πάθος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Κρόνο να φέρνει στην επιφάνεια ορισμένες αδυναμίες σας πιθανόν να νιώσετε αρκετή ανασφάλεια σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας, με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να επικεντρωθείτε σε βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας. Μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω καθώς δεν έχουν καμία υπόσταση οι ανασφάλειές σας, κάτι που θα διαπιστώσετε μόλις κάνετε μια συζήτηση με το σύντροφό σας. Στον οικογενειακό τομέα, όσοι είστε γονείς θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη ορισμένες κοινωνικές υποχρεώσεις ώστε να κερδίσετε παραπάνω χρόνο με τα παιδιά σας και προσπαθήστε να κάνετε κάτι που θα έχει ψυχαγωγικό κι όχι εκπαιδευτικό χαρακτήρα, ώστε να διασκεδάσουν και να μπορέσουν να απολαύσουν τις πολύτιμες στιγμές που θα είστε όλοι μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις θα σας αναπτερώσουν το ηθικό και το μόνο που θα έχετε στο μυαλό σας θα είναι πώς να το γιορτάσετε παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Με την επιρροή του Πλούτωνα θα τονωθεί ο τομέας της επικοινωνίας και θα καταφέρετε να πείσετε αλλά και να σας στηρίξουν οι φίλοι σας σχετικά με μια νέα κατεύθυνση που σκοπεύετε να ακολουθήσετε όσο ριψοκίνδυνη κι αν είναι. Οικονομικά αν και δεν είστε στα φόρτε σας, έχετε αρκετή αισιοδοξία και δε θα σας πτοήσει το γεγονός ότι δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε ακόμη κάποιες αγορές που θα σας εξασφαλίσουν τις ανέσεις που χρειάζεστε. Κάντε υπομονή γιατί πλησιάζει ο καιρός που δε θα σας προβληματίζουν για πολύ ακόμη τέτοιου είδους ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το στρες που νιώθετε το τελευταίο διάστημα μπορεί να σας οδηγήσει ώστε να πάρετε κάποιες λάθος αποφάσεις. Με τον Άρη να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον ψυχισμό σας, θα πρέπει να βρείτε τρόπο να εκτονώσετε το άγχος που σας έχει καταβάλλει (κάνοντας κάποιες ασκήσεις γυμναστικής ή διαλογισμό, κλπ) ώστε να αποφύγετε το ξέσπασμα στους δικούς σας ανθρώπους που δε σας φταίνε σε τίποτα. Η εξόρμηση σε κάποιον κοντινό προορισμό παρέα με φιλικά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε βασικά ζητήματα της προσωπικής σας ζωής και κατά πάσα πιθανότητα θα καταφέρετε να ξεδιαλύνετε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει εδώ και αρκετό διάστημα στάσιμους και δε σας αφήνει να προχωρήσετε παρακάτω. Από τη στιγμή που θα το αντιληφθείτε, αυτομάτως θα το εξουδετερώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια όνειρα που θα δείτε μέσα στο διήμερο θα σας προβληματίσουν αρκετά, προτού όμως μπείτε στη διαδικασία να τα θεωρήσετε κακούς οιωνούς, εξετάστε για πιο λόγο έκαναν την εμφάνισή τους και πιο είναι το μήνυμα που θα πρέπει να λάβετε. Πιθανόν κάποιες κρυφές σας προσδοκίες να κάνουν την εμφάνισή τους όσο κι αν δε θέλετε να το παραδεχτείτε. Λίγη παραπάνω προσοχή στην οδήγηση μέσα στο διήμερο και μην σας πιάνουν οι βιασύνες σε περίπτωση που ξεκινήσετε για μια εκδρομή. Απολαύστε τη διαδρομή και το κυριότερο προσπαθήστε να αποβάλλετε από μέσα σας το στρες που συνηθίζετε να έχετε στην καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΣ

Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα αφορούν κι εσάς. Γι αυτό φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στις θέσεις σας ώστε να μην αφήσετε σε κανέναν το περιθώριο να ασκήσει κριτική σχετικά με τον τρόπο ζωής σας που μπορεί να μη συμβαδίζει με τα δικά του μέτρα και σταθμά. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και δε χρειάζεται να δίνει εξηγήσεις όλη την ώρα γιατί καταντάει κουραστικό. Αν το τελευταίο διάστημα έχετε την εντύπωση πως έχετε απομακρυνθεί από το σύντροφό σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας καθώς θα είναι ζητούμενο και για τους δυο σας. Προσοχή στις ποσότητες αλκοόλ που θα καταναλώσετε.

lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα