Τι είπε στον Εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο Γιώργος Αποστολόπουλος, τον οποίο ο Παύλος Χαϊκάλης κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του Παύλο Σαράκη. Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και οι κ.κ. Χαϊκάλης, Καμμένος και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες,

πάντως, ο κ. Αποστολόπουλος αναμένεται να πάρει προθεσμία.

Ο κ. Αποστολόπουλος, όπως κατήγγειλε χθες ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, είναι ο άνθρωπος που φέρεται να τον πλησίασε εκ μέρους τρίτων, με σκοπό να τον δωροδοκήσει, ώστε να ψηφίσει υπέρ στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 700.000 ευρώ μετρητά, διακανονισμό για το δάνειό του και διάφορες άλλες οικονομικές διευκολύνσεις, συνολικού ύψους από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Αποστολόπουλος, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως πρόκειται για «θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό».

Μάλιστα, η ανακοίνωση του κ. Αποστολόπουλου καταλήγει: «Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».

<span itemprop="name" content="20141220_134452"></span> <span itemprop="description" content=""></span> <span itemprop="duration" content="5"></span> <span itemprop="thumbnail" content="http://pthemavodp.edgesuite.net/p/787781/sp/78778100/thumbnail/entry_id/1_3mx71n0z/version/100000/acv/121"></span> <span itemprop="width" content="640"></span> <span itemprop="height" content="480"></span>

Keywords
Τυχαία Θέματα